Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

În campanie

Dan Diaconescu şi echipa sa, întâmpinaţi cu entuziasm în fiecare localitate vizitată

Dan Diaconescu, liderul PP-DD, a fost întâmpinat cu entuziasm de oamenii care cred că este singurul capabil să mai schimbe ceva în această ţară. Împreună cu echipa sa de la nivel central, respectiv

preşedintele Simona Man, secretarul general al partidului, Liviu Neagu, jurnalistul Florin Condurăţeanu, şi Florentina Gherghiceanu, preşedintele organizaţiei de tineret, prin localităţile vizitate în Suceava a mers şi Adrian Artene, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD.

Prima oprire a fost la Baia, acolo unde cei care au organizat mitingul electoral l-au întâmpinat pe Dan Diaconescu cu trei călăreţi. Ca în toate celelalte localităţi unde a poposit, liderul PP-DD a fost întâmpinat cu pâine şi sare. După ce a muşcat din pâine, Dan Diaconescu a împărţit-o oamenilor veniţi să-l vadă şi să-l audă vorbind. „Eu nu fac ca Băsescu, care ia pâinea doar pentru el. Eu o împart cu voi”, le-a transmis Diaconescu simpatizanţilor săi.

 

„Jos ciocoii!”

În toate locurile pe unde a trecut, respectiv Baia, Fălticeni, Dolhasca, Fântânele, Bosanci, Rădăuţi, Arbore, Suceava şi Broşteni, Dan Diaconescu s-a fotografiat cu mulţimea, a dat autografe şi a ţinut să le transmită oamenilor că „vâlvătaia violet a cuprins întreaga ţară”.

Discursul lui Dan Diaconescu s-a bazat pe sloganul „Jos ciocoii!”.

„Bugetul fiecărei primării este furat de ciocoi. 40-50% din bani sunt furaţi. Dar, începând cu data de 10 iunie situaţia se va schimba, iar o parte din ce face primăria veţi primi şi dumneavoastră, o anumită cotă. Epoca de până acum este a ciocoilor şi poate fi numită epoca sărăciei, pentru că asta fac cei ce vă conduc, vă ţin în sclavie, ăsta a fost interesul lor”, a spus Diaconescu în faţa mulţimilor adunate.

 

Jurământul

Liderul PP-DD a mai anunţat că după venirea la putere va pregăti o lege de asanare a clasei politice, în sensul că numărul mandatelor pentru parlamentari, primari şi preşedinţii de Consilii Judeţene să fie limitat la două, iar apoi să vină alţi oameni mai buni. La finalul fiecărei întâlniri, Dan Diaconescu le-a propus celor care erau prezenţi să presteze un jurământ.

„Jur să vin la vot, jur să dau ciocoii jos, jur să-l dau jos pe Băsescu, jur să-l alung pe Flutur, jur să luăm averea ciocoilor, jur să dăm banii înapoi la popor. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, acesta a fost jurământul pe care oamenii l-au rostit după Dan Diaconescu.

 

Ce înseamnă de fapt PP-DD

Dan Diaconescu le-a mai explicat simpatizanţilor că în România se va reuşi schimbarea doar dacă oamenii ies la vot pe 10 iunie, dar şi la toamnă, când sunt programate alegerile generale. El le-a explicat oamenilor şi ce înseamnă de fapt literele care compun numele partidului. Potrivit lui Diaconescu, PP se traduce prin puterea poporului, iar DD înseamnă dragoste şi demnitate.

„Sper să fiţi fericiţi după 10 iunie şi mai ales din toamnă”, a spus Dan Diaconescu. În faţa mulţimilor au mai vorbit şi ceilalţi lideri ai PP-DD veniţi de la nivel central, iar la finalul fiecărei manifestări a fost prezentat candidatul de primar din localitatea respectivă, despre care Dan Diaconescu a declarat că „garantează”.

 

 Adrian Artene: „Să trimitem acasă ciuma roşie, să trimitem acasă ciuma portocalie”

Prezentarea membrilor staff-ului lui Dan Diaconescu i-a revenit lui Adrian Artene, candidatul PP-DD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

„Dan Diaconescu este liderul poporului, este liderul dumneavoastră, al celor care v-aţi săturat de ciocoi. Veniţi la vot să trimitem acasă ciuma roşie, să trimitem acasă ciuma portocalie”, a fost mesajul lui Adrian Artene.

Acelaşi lucru l-au cerut şi candidaţii de primar ai PP-DD, prezentaţi pe scenă chiar de Dan Diaconescu.

 

„Fiecare dintre participanţii la adunarea de azi este un Dan Diaconescu local”

La Rădăuţi, peste 1.000 de persoane, majoritatea membri sau simpatizanţi PP-DD din comunele Satu-Mare, Volovăţ, Horodnic de Jos, Burla, Brodina, Putna, Gălăneşti, dar şi din oraşul Vicovu de Sus, cât şi o „mână” de rădăuţeni, i-au făcut o primire entuziastă, cu pâine şi sare, iar gestul lui Dan Diaconescu de a împărţi pâinea cu simpatizanţii săi din parcare a stârnit ropote de aplauze şi scandări.   Diaconescu şi staff-ul său, alături de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD Suceava, Adrian Artene, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, şi de liderul organizaţiei rădăuţene, Dumitru Ciubotaru, candidat pentru primăria locală, au urcat pe scena de pe care viitorul candidat la preşedinţia României a salut municipiul Rădăuţi, „oraşul amantelor mele”.

În discursul său, Diaconescu s-a arătat încântat de primirea care i s-a făcut, a „decretat” municipiul ca „zonă liberă de ciocoi”, şi după ce şi-a exprimat sprijinul faţă de candidaţii PP-DD, Artene şi Ciubotariu, a arătat că „vâlvătaia mov s-a transformat într-o flacără naţională” şi că „fiecare dintre participanţii la adunarea de azi este un Dan Diaconescu local”.

 

Suceava, penultima redută a maratonului lui Dan Diaconescu

Şi la Suceava s-au strâns peste 2.000 de simpatizanţi PP-DD, care l-au asaltat pe Dan Diaconescu cerându-i să nu-i lase acum, „la greu”. Liderul PP-DD le-a spus oamenilor că la întrebarea „Unde e Elodia?” să răspundă cu o altă întrebare: „Unde e flota? Flota pe care dumneavoastră aţi muncit ca ţara asta să o aibă şi care a fost vândută de câţiva indivizi”.

Candidatul de primar al PP-DD pentru municipiul Suceava, Adrian Arămescu, a fost prezentat ca un om care nu ştie să mintă şi care poate scrie istorie pentru acest oraş.

 

Ce vor simpatizanţii PP-DD

Veniţi în număr destul de mare la fiecare întrunire, simpatizanţii PP-DD erau extrem de convinşi de opiniile lor. Majoritatea mesajelor transmise de Dan Diaconescu le erau deja ştiute oamenilor. Gheorghe Ghiţă, din Baia, a explicat de ce a venit la întâlnirea cu Dan Diaconescu şi ce aşteaptă de la acesta.

„Schimbarea ciocoilor din România, jos clasa politică care a distrus această ţară timp de 22 de ani. Dacă poporul îi va putea schimba pe ciocoi, sunt sigur că Dan Diaconescu va schimba ţara în bine”, a spus Gheorghe Ghiţă.

Cam aceleaşi lucruri şi le doreau şi simpatizanţii PP-DD din celelalte localităţi vizitate sâmbătă de Dan Diaconescu şi echipa sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Diaconescu şi echipa sa, întâmpinaţi cu entuziasm în fiecare localitate vizitată.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 10 voturi
Dan Diaconescu şi echipa sa, întâmpinaţi cu entuziasm în fiecare localitate vizitată2.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(28 mai 2012, 11:18:24
încerc să nu râd . Încerc , dar un zâmbet-rânjet
îmi sclifoseşte faţa. ASTA E , n-am ce face
de la societatea de azi LA CE SĂ MĂ MAI AŞTEPT ?
ăsta şi-a luat consilierii-n funcţie de zodiace ?

România nu va muri de foame,românii(însă) DA
PANA MEA .. pe 10 iunie ,oare,cum se va vota ?!
2.   Pamflet trimis de
(28 mai 2012, 11:51:24
Dan Diaconescu e singurul politician cinstit si care chiar vrea sa schimbe ceva in tara asta in bine. Televiziunile il critica deoarece din cauza lui pierd din audienta. Dar nu din cauza lui, ci pentru ca toate televiziunile mint si numai Dan Diaconescu spune adevarul. daca nu credeti , uitati-va la televizor....
3.   Electoral trimis de
(28 mai 2012, 12:34:41
Sa fim seriosi nu o sa faca nici 50% din ce promite, dar merita incercat. Macar el nu a mai fost la guvernare. Si poate face alianta cu cineva (la alegerile parlamentare) si scapam de unguri
4.   Flacara Violeta...! trimis de
(28 mai 2012, 13:12:36
A mai vazut unul....flacara violeta...si...a revenit inapoi...acum la ce-a rosie!!!!
5.   Paradoxul rasei umane trimis de
(28 mai 2012, 13:38:47
Va dati seama ca exista oameni care se aduna si il sustin pe Dan Diaconescu Direct? laughing Dragi cetateni (care inca mai aveti 2 sinapse functionale): Lumea despre care v-au invatat parintii si invatatoarele la scoala, e o minciuna, un basm. Lumea este o nebunie completa.
6.   Era televizorului trimis de
(28 mai 2012, 15:08:49
La inceputul anilor '90 era la modă lozinca ” cu televizorul ati mintit poporul!”, sper să nu apuc zilele in care se va striga ”cu televizorul ati condus poporul!”.
7.   Comentariu trimis de
(28 mai 2012, 16:02:59
OTV, Dan Diaconescu, Elodia, clarvazatori in direct, Tolea, Magda, tigani la televizor, tomberonul, asta-i Dan Diaconescu...cu aspiratii mari pt presedintia Romaniei. E foarte bun de pacaleli iar gestul cu painea e bun, dar ar face mai bine daca si-ar vinde iahtul, masinile de lux, terenurile, vilelele si sa imparta banii la lume asa cum a facut si cu painea. Sa inceapa cu el mai intai, cu ciocoiul de el...
8.   E clar trimis de
(28 mai 2012, 16:06:22
Se duce Romania de rapa, dupa PSD-isti care l-au sapat pe Ceausescu la mafiotu de Basescu acuma perversu asta de la Carcal mai lipsea. Trezirea dragi romani!
9.   Votati pp-dd trimis de
(28 mai 2012, 19:57:36
dupa ce ne-a facut sa asteptam s-o gaseasca pe Elodia, acum ...stati aproape ca ne va "umple " de toate ..cel mai sigur ..nici nu stiti ce pierdeti...
10.   Doamne fereste! trimis de
(29 mai 2012, 07:41:14
eu nu sunt cu votu, dar decat el mai bine eu, orcum amandoi am amaneta Romania fara cuvintelaughing ba sa mor eu cand citesc posturile mi se ridica paru pe spate! parca ati avea 65+. Elodia prim ministra?
11.   Povestea Adevarata trimis de
(29 mai 2012, 09:04:24
Povesta adevarata este, ca a fost odata ca niciodata un partid al poporului unde intradevar s-au adunat multi oameni de valoare. Dar a trebuit sa apara nichipercea care impreuna cu adversarii politici sa doneze mari sume de bani la Bucuresti pentru a discredita Partidul si pentru a pune in fruntea lui niste neicanimeni . Oamenii de rind nu stiu aceasta poveste dar daca s-ar informa putin ar descoperi adevarul. Cit despre candidatii PP-DD sunt de toata jena.
12.   Votul trimis de
(29 mai 2012, 09:07:02
Oameni buni nu mai votati SIGLE , votati oamenii pe care ii cunoasteti!
13.   Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 09:18:03
DAN DIACONESCU ?! UIMITOR, NU?! DECI OAMENII ACESTIA VIN PUR SI SIMPLU SA L VADA, SA L ROAGE, SA I SPUNA PASUL LOR...ACESTA E POPORUL DOMNILOR POLITICIENI...POATE NU ACUM, POATE NU ,,RUNDA ' ACEASTA , DAR FAPTUL CA OAMENII SIMPLI SE ADUNA DE LA SINE , AU UN LIDER IN CARE CRED , AR TREBUI SA VA DEA DE GANDIT VOUA CELOR DE LA PUTERE.SA VA GANDITI CA DINCOLO DE IPOCRIZIA CUMPLITA IN CARE TRAITI SI NE O SERVITI IN FIECARE CLIPA, NOUA SI COPIILOR NOSTRII, NOUA SI VIITORULUI NOSTRU, SUFLETUL POPOrULUI ROMAN PASTREAZA INCA PURITATE, SPERANTA IN ADEVAR. PTR CA MINCIUNA VOASTRA , LACOMIA VOASTRA DE A VA IMBOGATI PE ORICE CAI DUPA CE ATI AJUNS LA PUTERE NE A MUTILAT.
14.   Bravo! Bine spus ALEX_MM trimis de
(29 mai 2012, 09:18:15
Cu ce bani va face tot ce promite? Fara munca nu poti face nimic, mai ales in saracia in care ne gasim.De unde va da bani de la primarii? sau aici stau banii ca nu stii ce sa faci cu ei.......E f adevarat, N-A GASIT-O PE ELODIA, DOAR A MINTIT CU TELEVIZORUL,DOAR PROMITE SI NU FACE NIMIC!
DAN DIACONESCU ESTE CEL MAI MARE MINCINOS AL SECOLULUI 21!!!!!!!!!!!!!!!
15.   PT GRATIELA trimis de
(29 mai 2012, 09:21:17
Cei mai fraieri, ca sa nu spun altfel, pe cei cel cred pe LAUDAROSUL ASTA!!!!!!

DAN DIACONESCU - O ADUNATUTA DE HOTI!!!!!!!!!!!!!!1MAFIOTI!!!!!!!!!!!!!
LINGAI!!!!!!!!!PUPINCURISTI!!!
16.   Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 09:28:27
D LUI VASILEBUMBAC ... UN OM POLITIC AL ISTORIEI NOASTRE SPUNEA IN PERD INTERBELICA, CA POPORUL ROMAN ARE NEVOIE NU DE GENII CI DE CARACTERE..DAR POLITICA , PUTEREA IN ROMANIA A AJUNS ATAt DE MURDARA INCAT OAMENII CARE AR TREBUI SA FIE VOTATI STAU ACASA. DESI N AR TREBUI>>> DAR PROBABIL CHIAR NU POT FACE NIMIC IN FATA VIITURII...UITATI VA LA OAMENII DE TV, LA OAMENII DE PRESA...ZILELE TRECUTE AM AVUT NEVOIE DE UN >>SA LE SPUI SA LE FIE RUSINE? MAI ARE VREUN ROST? MAI BINE PLECAM DIN TARA ASTA>> SA I LASAM SINGURI>>>
17.   Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 09:31:26
iti raspund BUNICUTA, desi nu prea am timp. n ai inteles;eu nici nu ma uit la tv. nu l cunosc pe DD nici de la tv.. de fenomen in sine discutam
18.   Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 09:32:59
SI APOI ,NU PRICEP; TI AJUTA DACA FOLOSESTI ASA EXPRESII?
19.   Pentru Gratiela trimis de
(29 mai 2012, 11:49:09
Ca sa fiu mai explicit: Uita-te pe internet si vei vedea pe cine a mandatat Diaconescu sa se ocupe de soarta Organizatiei Judetene Suceava. Daca nu stii iti spun eu;Adrian Artene.Informeaza-te si dupa aia mai vorbim.
20.   Alegeri Locale trimis de
(29 mai 2012, 11:53:13
PS. Vorbim aici de alegeri locale si de candidati la sefia Consiliului Judetean si la Primarii. Inca o data va spun ca au inlaturat oamenii buni si au instalat toti ciolanarii pe bani.
21.   Ce e mai important... trimis de
(29 mai 2012, 20:12:44
Ieşiţi la vot! Votaţi "omul"- nu partidul! Cu cât mai mulţi cetăţeni ies la vot ,cu atât mai puţine voturi albe rămân pt a fi fraudate ulterior( adică imediat după incheierea procesului de votare ). Se fac mari "invârteli" cu voturile rămase...depinde de ce orientare sunt cei din comisia din secţia respectivă...Dar asta nu-i bai ,deoarece 'simpatia" se poate schimba cu bani..si totul se termină o.k.Nu uitaţi că mari şmecherii se fac si in timpul votării.Le-a descris cineva zilele trecute, aici la Monitorul ,intr-un comentariu aflat la sfarsit de articol...si m-am speriat Probabil cetăţeanul respectiv ştia prea multe - le întâlnise undeva......că le spunea "ca la carte" :metoda x: metoda Y si-a tot enumerat...De ex.: fotografiezi votul in cabină: intri cu buletin gata ştampilat de un anume partid si iesi cu cel alb primit de la comisie; te adresezi unui 'anumit 'membru din comisie să te ajute in cabină pt a vota ,pe motiv că nu şti să citeşti, nu vezi fără ochelari etc...Si acesta te ajută după cum ii este interesul...In legătură cu televiziunile locale... părea mea- că duc lipsa in programe de 'cestiuni importante, arzătoare la ordinea zilei" că merg pe principiul laudă dacă e de-al tau si critică opoziţia de oricare parte ar fi ea - fără prea multă documentare... Si 'aveţi puţintică răbdare... - domnule telespectator -si ascultaţi ce-ti spunem- ' uscate si verzi" - de nici eu, ca 'moderator " nu le cred ... SI către invitat : "dă-i înainte, stimabile, aveţi cuvântul!" Iar invitatul incepe:"eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă... si eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!... Si de aceea "la un caz....pac la Razboiu"- la televiziune....
22.   Iata cine este "omul de afaceri" Adrian Artene trimis de
( 6 iun 2012, 01:58:20
Pentru ca se vorbeste mereu, de "omul de afaceri" Adrian Artene, m-am interesat si eu sa aflu, cine este acest "om de afaceri" Adrian Artene...Iata poe scurt, cum stau lucrurile: Fiind angajat ca muncitor necalificat, in fabrica de cherestea (GATER) din Rasca, "omul de afaceri" Adrian Artene, a fu*ut-o mai intai pe fata proprietarului de gater, a lasat-o gravida, a luat-o de sotie, si dupa aceea, a fu*ut-o si pe soacra. Ca si cum toate acestea, nu au fi fost suficiente, "omul de afaceri" Adrian Artene, a bagat imediat divort. In timpul divortului, "omul de afaceri" Adrian Artene, a cerut o audienta la presedintele de tribunal din Suceava. In timpul audientei, "omul de afaceri" Adrian Artene, a cunoscut-o pe judecatoarea P.D.(numele ei de domnisoara) care pe timpul acela, era Presedinta Tribunalului Suceava. Aceasta l-a ajutat sa divorteze sia faciut in asa fel, ca fabrica de cherestea ( gaterul) sa-i ramana "omului de afaceri" Adrian Artene. Conditia pe care tanara presedinta de tribunal, i-a pus-o "omului de afaceri" Adrian Artene, a fost ca acesta sa se casatoreasca cu ea. De data aceasta, Adrian Artene, si-a respectat cuvantul si a urmat...Nunta in codru"penteru ca el urma sa defrisetot era un mare si a urmat "Nunta in codru..." Iar adevaratul proprietar al fabricii de cherestea, domnul Petrache, a murit de necaz si suparare, la scurt timp, dupa ce a ramas fara fabrica de cherestea. Si uite asa, ajunge muncitoul necalificat, Adrian Artene, presedintele PP DD Suceava. Daca astfel de oameni, vor ajunge sa conduca Romania, atunci va fi vai si amar, de biata tara. Oare Dan Diaconescu, chiar nu stie, cine este cu adevarat, acest "om de afaceri" ? Oameni buni, deschideti bine ochii, inainte de a va da votul ! Ceea ce eu am scris aici, este o nimica toata, pe langa ceea ce eu am aflat despre acest "om de afaceri". El nu are principii si nu este politician. El vrea doar sa faca rost de bani, pentru a avea ce juca la rouleta....Este un mare viciat, in jocurile de noroc
23.   Iata cine este " omul de afeceri " Adrian Artene trimis de
( 6 iun 2012, 15:04:43
Pentru ca se vorbeste mereu, de "omul de afaceri" Adrian Artene, m-am interesat si eu sa aflu, cine este acest "om de afaceri" Adrian Artene...Iata pe scurt, cum stau lucrurile:
Fiind angajat ca muncitor necalificat, in fabrica de cherestea (GATER) din com. Rasca, "omul de afaceri" Adrian Artene, a fu*ut-o mai intai pe fata proprietarului de gater, a lasat-o gravida, a luat-o de sotie, si dupa aceea, a fu*ut-o si pe soacra. Ca si cum toate acestea, nu erau suficiente, "omul de afaceri" Adrian Artene, a bagat repede divort. In timpul divortului, "omul de afaceri" Adrian Artene, a cerut o audienta, la tribunalul din Suceava. In timpul audientei, "omul de afaceri" Adrian Artene, a cunoscut-o pe judecatoarea P.D.(numele ei de domnisoara) care pe timpul acela, era Presedinta Tribunalului Suceava. Aceasta, l-a ajutat sa divorteze si a procedat in asa fel, incat fabrica de cherestea (gaterul) sa-i ramana "omului de afaceri" Adrian Artene. Conditia pe care tanara presedinta de tribunal, i-a pus-o "omului de afaceri" Adrian Artene, a fost ca acesta, sa se casatoreasca cu ea. De data aceasta, Adrian Artene, si-a respectat cuvantul dat si... a urmat..." Nunta in codru..." Iar adevaratul proprietar de gater, domnul Petrache, a murit de necaz si suparare. Si uite asa, ajunge muncitoul necalificat, Adrian Artene, "om de afaceri" si presedinte, al PP DD Suceava. Daca astfel de oameni, vor ajunge sa conduca Romania, atunci va fi vai si amar, de biata tara. Oare Dan Diaconescu, chiar nu stie, cine este cu adevarat, acest "om de afaceri" ? ?? !!! Oameni buni, deschideti bine ochii, inainte de a va da votul ! Ceea ce eu am scris aici, este o nimica toata, pe langa ceea ce eu, am aflat despre acest "om de afaceri". El nu are principii si nu este politician. El vrea doar sa faca rost de bani, pentru a avea ce juca la rouleta si barbut...Pe langa faptul ca este un escroc ordinar, in relatiile cu oamenii, mai este si un mare viciat, in jocurile de noroc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei