Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandate europene de arestare

Suceveni săltaţi pentru proxenetism, lipsire de libertate şi furturi, în Grecia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din judeţul Suceava au fost săltaţi de poliţişti în ultimele zile după ce pe numele lor au fost emise mandate europene de arestare, pentru infracţiuni comise în Grecia. Într-un caz este vorba de un bărbat acuzat de furturi, în timp ce în celălalt caz faptele sunt mult mai grave: sechestrare, proxenetism şi trafic de persoane. 

În cazul infracţiunilor de furt, în martie 2012, Biroul Procurorului de pe lângă Curtea de Apel Salonic a solicitat executarea unui mandat de arestare pe numele lui Dănuţ Chideuciuc, în vârstă de 52 de ani, din comuna Dărmăneşti. Săptămâna trecută, pe 23 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava l-au depistat pe bărbatul de 52 de ani pe raza comunei Pătrăuţi, acesta ajungând în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Vineri, pe 25 mai, Curtea de Apel Suceava a judecat cererea de extrădare, dispunând predarea suspectului către autorităţile elene. Deocamdată s-a dispus predarea acestuia pe o durată de 28 de zile, până pe 21 iunie 2012. Bărbatul, acuzat de furt calificat, în dosarul sustragerii unor utilaje, si-a dat consimţământul pentru a fi predat cât mai grabnic autorităţilor elene.  

Tot vinerea trecută, un alt mandat european de arestare din Grecia a ajuns la Suceava. Gheorghe Daniel Doroftei, din municipiul Fălticeni, este căutat prin dispoziţia Biroului Procurorului Public de pe lângă Curtea de Apel Creta – Grecia, fiind acuzat că a făcut parte dintr-o reţea de proxenetism. Mandatul european de arestare pe numele fălticeneanului vizează infracţiunile de sechestrare, proxenetism şi trafic de persoane.

Ridicat de poliţiştii Biroului de investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, suspectul a fost arestat preventiv pe o perioadă de cinci zile. Cererea de extrădare se va judeca în cursul zilei de mâine, la Curtea de Apel Suceava, autorităţile aşteptând detalii suplimentare despre activitatea infracţională reţinută pe numele suspectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveni săltaţi pentru proxenetism, lipsire de libertate şi furturi, în Grecia.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suceveni săltaţi pentru proxenetism, lipsire de libertate şi furturi, în Grecia5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   WOW ! trimis de
(28 mai 2012, 11:49:21
Citez: 'Vineri, pe 25 mai, Curtea de Apel Suceava a judecat cererea de extrădare, dispunând predarea suspectului către autorităţile elene.'

Şi când mă gândesc că aceeaşi Curte de Apel s-a făcut de ca-ca în cazul lui Vasilică Puşcaşu!

Vedeţi voi, justiţia are măsuri diferite de judecare atunci când vine vorba de clienţii politici!
2.   Monitorul cel loser trimis de
(28 mai 2012, 12:26:18
Ma gandeam ca o sa gasesc articole mai importante dupa un week-end . Ati pus o stire de doamne ajuta pe prima pagina , apoi ati umplut tot site-ul cu reclame electorale ! Si vindeti ziare la prostihappy !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei