Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2012 - Anul XVII, nr. 80 (4985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jaguar XJ, limuzina care poate bate A8 şi Seria 7

Jaguar a devenit un concurent tot mai incomod pentru constructorii premium germani şi japonezi, de când sedanul XF a schimbat ceasul biologic al mărcii.

Britanicii sunt pe val şi caută să impresioneze la toate capitolele posibile, având ca armă principală noul limbaj estetic. Lucrurile încep să se schimbe şi la vârf, acolo unde limuzina XJ încearcă să stabilească noi repere în clasa sa.

Privit în general ca o maşină luxoasă şi costisitoare, vârful de gamă Jaguar XJ s-a apropiat ca nivel de performanţă de Audi şi BMW, dar a dezamăgit profund la capitolul vânzări.

Jaguar pune la dispozitie o versiune normală şi una cu ampatament mărit. Patru motorizări fac subiectul unui sistem de propulsie adaptat la linii tehnologice de ultimă generaţie ce includ sistemul de dinamică adaptivă, care controlează diferenţialul, şi un sistem de suspensii pe perne de aer.

Văzut de la exterior, noul XJ poate fi remarcat prin parbrizul panoramic, care măreşte suprafaţa vitrată de la interior, şi creează disponibilitatea configurării unei linii mai joase. Un impact vizual special vine de la forma alungită ca o lacrimă a geamurilor laterale, ce adăugă lungime maşinii.

Elegant şi seducător, noul Jaguar XJ se înscrie în tendinţele actuale în ceea ce priveşte eficienţa. Sedanul sportiv se mulţumeşte doar cu 5.9 litri/100km şi emite numai 184 g de CO2/km, performanţe care face uitat apetitul vechiului şi gurmandul XJ lansat în 2003. Desigur, consumul sub 6 la sută aparţine unui turbodiesel, o  unitate V6, de 3.0 litri cu 275 CP, mult mai economică şi prietenoasă cu mediul decât celelalte două versiuni pe benzină disponibile pe noul Jaguar XJ.

Jaguar XJ se poate lăuda cu un lux desăvârşit la interior. La fel ca şi exteriorul, habitaclul inspiră eleganţă. Inserturile din lemn, pielea fină şi tehnologiile moderne se completează reciproc, reţeta utilizată de Jaguar având drept rezultat final un climat relaxant. Lumina naturală inundă interiorul printr-un pavilion panoramic, senzaţia de spaţialitate fiind puternic amplificată. Adoptarea plafonului din sticlă s-a dovedit o soluţie potrivită pentru a conferi supleţe şi excelente calităţi aerodinamice.

Nobleţea mărcii Jaguar este subliniată prin fiecare detaliu, habitaclul fiind dominat de materiale fine din piele şi lemn combinate cu inserturi din crom.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jaguar XJ, limuzina care poate bate A8 şi Seria 7.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaguar XJ, limuzina care poate bate A8 şi Seria 70.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei