Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Insignia dispune de nou motor biturbo

Opel continuă să îmbunătăţească şi să perfecţioneze vârful de lance al companiei: Insignia, care a înregistrat un succes răsunător. Începând din ianuarie 2012, Opel va completa oferta de motoare diesel cu o nouă variantă de motorizare BiTurbo, dinamică şi extrem de eficientă. Unitatea de propulsie CDTI de 2 litri dezvoltă o putere de 195 cp şi generează un cuplu de 400 Nm, iar consumul de carburant începe de la 4,9 litri la 100 de kilometri.
Insignia BiTurbo este unul dintre cele mai eficiente autovehicule de dimensiuni medii în ceea ce priveşte consumul de carburant.
Elementul principal al motorului common rail cu patru cilindri este sistemul cu două turbocompresoare secvenţiale şi două stadii de supraalimentare. Până în prezent, această tehnologie se regăsea exclusiv la câteva mărci mai scumpe.
Cumpărătorii au posibilitatea de a combina noua motorizare cu tracţiunea pe puntea faţă sau tracţiunea integrală (AWD). Modelul Insignia 2.0 BiTurbo CDTI  este disponibil în toate variantele de caroserie.
Odată cu venirea noului an, vor exista mai multe inovaţii în gama de modele Opel Insignia. Fiecare variantă cu tracţiune integrală poate fi acum comandată cu un şasiu SuperSport prevăzut cu suspensie faţă cu braţe de înaltă performanţă (HiPerStrut), preluată de la modelul Insignia OPC (Opel Performance Center). Acest fapt conferă dinamicii de conducere un caracter şi mai incisiv.
Noul motor 2.0 BiTurbo CDTI cu o putere de 195 cp şi un cuplu de 400 Nm este proiectat pentru a furniza o performanţă agilă, promptă şi fluidă în momentul accelerării. Insignia BiTurbo accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 8,7 secunde şi atinge o viteză maximă de 230 km/h.
Toate variantele cu transmisie manuală sunt echipate cu sistemul Start/Stop, modelul Insignia devenind astfel unul dintre cele mai eficiente autovehicule de dimensiuni medii în ceea ce priveşte consumul de carburant.
Volker Scharf, inginer-şef pentru modelul Insignia, a declarat: „În această clasă de putere şi cuplu, motoarele diesel cu şase cilindri şi cilindree de 3 litri reprezintă alegerea obişnuită. Datorită tehnologiei noastre BiTurbo, motoarele de dimensiuni mai mici dezvoltă o putere și mai mare şi facilitează diminuarea consumului de carburant şi a nivelului de emisii cu 30%”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Insignia dispune de nou motor biturbo.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Insignia dispune de nou motor biturbo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei