Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2011 - Anul XVI, nr. 254 (4852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW Seria 6 Cabrio este sportiv, luxos și sigur

BMW aduce pe piața cabrioletelor noua generație Seria 6. Este un vehicul elegant de 2+2 locuri, încărcat de inovații, tehnologie și cu apetit pentru performanțe dinamice. Ambianţa luxoasă a interiorului, evidenţiată de cockpitul ergonomic, învăluie pasagerii într-un sentiment de siguranţă exclusivistă.

Funcţionalitatea de înaltă clasă a interiorului este evidenţiată clar prin displayul de mari dimensiuni – amplasant într-un nou design, desprins din consola centrală, cu design flatscreen – al sistemului de control iDrive, aflat în echiparea standard.

La lansare, BMW Seria 6 Cabriolet va fi disponibil în două versiuni de motorizare care oferă 320 CP și 407 CP. În dotarea standard, cele două motoare beneficiază de transmisie automată Sport, cu opt trepte. Noul model este echipat standard cu Drive Dynamic Control, care permite conducătorilor să opteze pentru propriile reglaje ale suspensiei, în timp ce sistemul Adaptive Drive, disponibil ca opţiune, oferă amortizoare şi bare stabilizatoare controlate electronic

Interiorul oferă scaune create individual pentru conducător, pasagerul din dreapta şi cei din spate. Materialele  sunt de foarte bună calitate, culorile alese cu grijă şi, din nou, suprafeţele conturate cu atenţie pentru detalii sunt combinate pentru a produce o ambianţă definită prin lux, dinamism şi funcţionalitate elegantă.

Seria 6 Cabriolet dispune de un acoperiş soft-top, din material textil, operat electric. Acoperişul este alcătuit din mai multe straturi speciale şi a fost optimizat în ceea ce priveşte proprietăţile acustice şi rigiditatea structurii şi pentru o izolare de foarte bună calitate. Tehnologii precum recuperarea energiei frânelor, servodirecţie electrică (EPS), operarea la nevoie a componentelor auxiliare, construcţia ultrauşoară şi pneurile cu rezistenţă redusă la ruliu asigură o eficienţă maximă.

Servodirecţia electrică cu Servotronic poartă marca BMW pentru un răspuns direct, precizie, confort şi eficienţă, unică în segmentul din care face parte şi BMW Seria 6 Cabriolet. La aceasta se adaugă faptul că noul BMW Seria 6 Cabriolet este primul automobil din clasa lui care poate fi comandat, ca dotare opţională, cu Integral Active Steering (direcţie activă integrală).

Printre atracţiile listei de opţionale sunt farurile adaptive, volan încălzit, scaune ventilate, scaune active şi sistem de navigaţie Professional cu hard disc. Acestea pot fi tehnologii precum Lane Change Warning System (sistem de avertizare la schimbarea benzii ), Lane Departure Warning System (sistem de avertizare la părăsirea benzii), BMW Night Vision cu recunoaşterea pietonilor, cameră de luat vederi pentru mersul înapoi, sistem de trei camere de luat vederi pentru perspectivă panoramică pentru mersul înapoi şi BMW Parking Assistant (sistem pentru parcarea laterală).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 6 Cabrio este sportiv, luxos și sigur.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 6 Cabrio este sportiv, luxos și sigur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei