Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2011 - Anul XVI, nr. 195 (4793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Chevrolet Colorado Rally Concept debutează și în Europa

Chevrolet își va extinde portofoliul european de modele cu un pick-up. Denumit Colorado, vehiculul va fi prezentat în varianta concept pentru prima dată și pe Bătrânul Continent, după ce anterior a fost dezvelit la Buenos Aires și Bangkok. Cu atitudinea sa îndrăzneaţă, lăţimea mare şi jantele de 18 inch, din aluminiu, cu pneuri adaptate deplasărilor de teren acoperit cu noroi şi amortizoare specifice autovehiculelor de curse, camioneta Colorado, transmite durabilitate şi performanţă.

„Chevrolet a produs camionete încă de la început, acestea fiind o parte esenţială a portofoliului mărcii noastre. Datorită designului hotărât, rafinamentului şi potenţialului fără compromisuri, prototipul Colorado Rally reinterpretează în mod creativ moştenirea noastră grandioasă”, a declarat Wayne Brannon, preşedinte şi director executiv al Chevrolet Europe.

Farurile de dimensiuni mari cu tehnologie LED, grila radiatorului dublă specifică mărcii Chevrolet, o capotă a motorului sculptată cu atenţie şi aripile puternice, armate cu fibră de sticlă, definesc partea din faţă a modelului Colorado. Câte două lumini suplimentare, amplasate pe marginea frontală a acoperişului şi pe oglinzile laterale, geamurile acrilice specifice autovehicule de curse, cu fante de aer şi cârligele de remorcare, faţă şi spate, scot în evidenţă caracteristicile off-road ale autovehiculului.

Prototipul Colorado Rally este propulsat de un motor turbo-diesel cu o cilindree de 2,8 litri şi este dotat cu două troliuri de 5,5 CP, integrate în bara de protecţie faţă şi spate.

În timp ce caroseria modelului Colorado este vopsită cu un strat triplu de alb sidefat, stropit cu particule „aurii”, acoperişul şi barele de protecţie, bara antiruliu stilizată, precum şi partea interioară a compartimentului pentru încărcătură, unde sunt depozitate roata de rezervă şi trusele cu scule, sunt confecţionate din material plastic în culoarea cărbunelui. Capacul din spate are două deschideri de mari dimensiuni, pentru îmbunătăţirea performanţelor aerodinamice şi o vizibilitate îmbunătăţită în partea din spate.

În cabină inginerii de design s-au axat pe caracterul ergonomic, pe siguranţă şi funcţionalitate. Interiorul este dominat de o culoare de cenuşiu închis, care contrastează plăcut cu vopseaua argintie a celulei de siguranţă a cabinei şi detaliile metalizate. Scaunele sunt tapiţate cu neopren şi au cusături de culoare portocalie, iar partea superioară a panoului de instrumente este îmbrăcată în piele texturată.

Un volan performant, creat pentru manevre agresive, asistă şoferul la deplasarea pe teren accidentat. Acesta este prevăzut cu LED-uri integrate, care funcţionează ca un tahometru cu afişare rapidă. Ghidarea către destinaţie este asigurată de un sistem de navigaţie prin satelit, amplasat în partea frontală.

Centurile de siguranţă cu prindere în cinci puncte ale modelului Colorado sunt fixate direct de celula de siguranţă a cabinei. În acelaşi timp, un sistem specific pentru stingerea incendiilor asigură stingerea rapidă a oricărui incendiu apărut în cabină sau compartimentul motorului.

Conceptul dispune de un sistem de „aer sub presiune”, care purifică imediat aerul din cabină după ce autovehiculul a intrat într-un nor de praf, în timpul unei urmăriri pe teren accidentat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Colorado Rally Concept debutează și în Europa.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Colorado Rally Concept debutează și în Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei