Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2011 - Anul XVI, nr. 95 (4693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

New York 2011

Chevrolet prezintă noul Malibu succesorul lui Epica în clasa medie

Chevrolet vrea să repete succesul obținut de Cruze la un nivel asemănător și în clasa medie. Americanii vor utiliza aceeași rețetă - calitate al un prețrezonabil, design unitar, nivel de siguranță ridicat - elemente reunite pe noul Malibu dezvăluit zilele acestea la New York. Va fi comercializat în Europa, și pe alte cinci continente și 100 de țări.

„Acest nou Malibu egalează toate performanţele modelului curent, şi oferă clienţilor chiar mai mult: mai mult stil, consum mai redus de carburant, conţinut şi dotări, manoperă de calitate şi caracteristici dinamice care rivalizează cu cele ale sedanurilor de lux”, a declarat Susan Docherty, vice-preşedinte GM pentru vânzări, marketing şi servicii post-vânzare.

Noul Malibu va sosi și în Europa ca înlocuitor al vechiului Epica, urmând să rivalizeze cu modele de succes precum Volkswagen Passat, Opel Insignia, Toyota Avensis și Ford Mondeo. Sedanul global Chevrolet va fi oferit cu o gamă de zece motoare, care includ atât unități cu 4 cilindri cât și cu 6 cilindri, cu o varitate de transmisii, atât manuale cât și automate.

Dacă pentru americani Malibu este deja un nume sonor, aceasta fiind cea de a opta generație, pentru europeni modelul este unul complet necunoscut, dar care vine cu aceleași avantaje pe care fratele de grup, Opel Insignia le-a adus la vremea sa. Vorbim de un automobil cu un raport optim preț/calitate, cu un nivel de siguranță ridicat, design sportiv, și sistem de propulsie eficient.

Pe partea de siguranță Malibu este înzestrat cu o gamă largă de funcţii şi tehnologii de siguranţă ce include zece airbaguri, sisteme de avertizare la părăsirea benzii sau la iminenţa unei coliziuni frontale, precum şi un sistem cu cameră de luat vederi orientată spre spatele autovehiculului şi un sistem de asistenţă la parcare.

Tehnologiile de control instalate pe şasiu includ sistemul de frânare anti-blocare (ABS) cu patru canale, controlul tracţiunii cu funcţii complete, controlul electronic al stabilităţii (ESC) în patru colţuri, sistemul electronic de distribuţie a forţei de frânare (EBD), sistemul de asistenţă la frânare (BA), controlul frânării la virare, sistemul hidraulic de evitare a scăderii capacităţii de frânare şi controlul cuplului în funcţie de rezistenţa aerodinamică.

Exteriorul dinamic inspirat într-o bună măsură de linia atletică a sportivelor Camaro, va oferi grație formelor sale una din cele mai eficiente caracteristici aerodinamice din acest segment, cu un coeficient de rezistenţă aerodinamică de 0,28. Interiorul a fost proiectat pentru a aduce călătoriilor de fiecare zi o notă sofisticată, cu ajutorul noului design cu post de conducere dublu care creează un mediu atrăgător, spaţios şi confortabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet prezintă noul Malibu succesorul lui Epica în clasa medie.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Chevrolet prezintă noul Malibu succesorul lui Epica în clasa medie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei