Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 feb 2011 - Anul XVI, nr. 36 (4634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Aston Martin iese la atac cu noul V8 Vantage S

Aston Martin și-a rafinat modelul de intrare în gamă și se pregătește să-l lanseze oficial. V8 Vantage S beneficiază de un aspect îmbunătățit, tehnologii noi și performanțe dinamice superioare, motiv pentru care este gata să dea ochii cu publicul european. Debutul este programat la începutul lunii martie, la Geneva.

Cel mai accesibil automobil sportiv Aston Martin adoptă câteva schimbări estetice într-un context mai puțin uzitat în breasla producătorilor de lux. Puternic influențat de Vantage GT4, o mașină de înaltă performanță câștigătoare în câteva curse de anduranță, noul V8 Vantage S și-a asigurat din start o linie exterioară mai agresivă ca niciodată.

Noul spoiler cu o poziționare mai joasă primește la bază un suport din fibră de carbon, capotă înclinată puternic și priza de aer centrală cu dimensiuni mărite pentru a răci suplimentar motorul și frânele contribuie din plin la imaginea sportivă a modelului, cât și la creștere forței de apăsare la viteze ridicate.

Partea din spate propune în premieră un splitter, în timp ce spoilerul suferă mici ajustări la nivel aerodinamic. Exteriorul este completat de noile praguri laterale și jante de 19 inch, din aliaj ușor, oferite în standard. Opțional pot fi comandate jante forjate din aliaj ușor.

Modelul de două locuri este propusat de o unitate V8 de 4,7 litri ce produce 436 de cai putere la 7.300 rpm, cuplul maxim livrat punții spate fiind de 490 Nm (361 lb.ft) la 5.000 rpm.

”Modelul S Vantage simbolizează fiecare atribut al V8 Vantage şi împinge experienţa şoferului dincolo de ceea i s-a oferit până acum ", spune Ulrich Bez, directorul executiv al Aston Martin. ”Acesta combină dinamismul cu fineţea fermecătoare, frumuseţea şi stilul practic, elemente deja asociate cu gama Vantage”, conchide Bez.

Noul sportivă își cizelează nu doar aspectul, ci și întregul arsenal tehnic. Spre exemplu, direcția are o setare mai sportivă cu un raport de 15:1 față de 17:1, iar sistemul de frânare beneficiază de etriere cu șase pistonașe ce acționează pe discuri de frână cu dimensiuni mai mari decât la vechiul model. Aston Martin a operat modificări la partea de suspensie pentru a puncta capitolele confort, respectiv ținută de drum, V8 Vantage S beneficiind de noi arcuri și amortizoare.

Sportivul coupe surprinde și prin multitudinea de sisteme electronice de siguranță de ultimă oră, o parte din acestea fiind oferite standard: controlul dinamic al stabilității - DSC, asistarea hidraulică a frânelor - HBA, asistent la pornirea în rampă – HSA.

Potențialul și performanțele motorului vor fi mai ușor puse în evidență de noua cutie automată cu 7 trepte denumită Sportshift II, ce promite un răspuns mai rapid și o experiență fascinantă a condusului. Ca elemente de noutate majoră un buton amplasat în apropierea timoneriei activează funcția Sport, care modifică reacțiile cutiei, accelerației, oferind un răspuns agresiv, concomitent cu deschiderea supapelor de evacuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aston Martin iese la atac cu noul V8 Vantage S.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aston Martin iese la atac cu noul V8 Vantage S0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei