Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 ian 2011 - Anul XVI, nr. 8 (4606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Salonul Auto Detroit 2011

Hyundai a dezvăluit mult așteptatul coupe Veloster, rivalul VW Scirocco

Hyundai s-a folosit de primul mare salon al anului pentru a prezenta un vehicul de serie nou, destinat să rivalizeze cu Scirocco și Megane Coupe. Noul coupe denumit Veloster și-a făcut debutul la Detroit, fiind cel de-al doilea exponent după Genesis în segmentul mașinilor cu linie sportivă. Ca particularitate și element special, Veloster vine cu o caroserie în 3 uși, una pe partea șoferului, și două pe partea dreaptă.

Folosind ca inspiraţie prototipul prezentat în 2007 la Salonul Auto de la Seul, modelul de serie lansat astăzi surprinde spiritul conceptului original, ilustrând în acelaşi timp noua viziune Hyundai pentru anul 2011.

Profilul dinamic al autovehiculului a fost inspirat de limbajul de design Hyundai cu „forme sculpturale fluide”. Montanţii A distinctivi, de culoare neagră, conferă interiorului încadrat de sticlă un aspect uimitor, evidențiind liniile unice ale caroseriei.

Grila frontală hexagonală caracteristică pentru Hyundai, detaliile prizelor de aer de pe capotă, arcurile roţilor cu formă atletică şi farurile ample îi asigură modelului Veloster o formă impunătoare în zona frontală şi laterală. În zona din spate, hayonul din sticlă cu aspect distinctiv şi ţeava de evacuare montată central completează înfăţişarea sportivă.

Modelul Veloster va fi disponibil în combinaţie cu cea mai recentă tehnologie Hyundai pentru sisteme de propulsie, incluzând prima transmisie Hyundai cu şase trepte de viteză şi dublu ambreiaj. Echipat cu un nou motor eficient Hyundai GDI, pe benzină, de 1,6 litri şi cu patru cilindri, modelul Veloster este un coupe fără compromisuri, oferind o senzație sport plăcută, în combinaţie cu un consum redus de combustibil şi un nivel scăzut de emisii de CO2.

„S-au depus eforturi considerabile pentru ca noul Veloster să rezolve compromisul inerent dintre designul tradiţional de coupe, care sacrifică comoditatea şi funcţiile de confort în favoarea stilului”, a comentat Allan Rushforth, Vicepreşedinte Senior şi Director Operaţiuni în cadrul Hyundai Motor Europe.

 „Acest autovehicul deosebit oferă cumpărătorilor progresişti un design inteligent şi distinctiv într-un coupe inovator cu trei uşi, care asigură un caracter practic precum şi o conducere plăcută.

Veloster se diferenţiază de coupe-urile tradiţionale prin configuraţia sa unică cu trei uşi, care include o uşă spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic şi mai uşor de utilizat - asigurând un acces sigur şi simplu la interiorul său spaţios. Mânerul exterior al portierei, aflat într-o poziţie mascată, asigură păstrarea designului atrăgător de coupe.

„Modelul Veloster ilustrează evoluţia mărcii Hyundai în Europa: noul nostru model oferă un aspect deosebit în cadrul unui pachet gândit cu atenţie, care păstrează şi caracteristicile privind calitatea, siguranţa şi eficienţa - specifice mărcii Hyundai. Ne aşteptăm ca acesta să atragă clienţi noi pentru marcă, odată ce va intra pe piaţa europeană, mai târziu în cursul acestui an”, a încheiat Rushforth.

În Europa, modelul Veloster va beneficia de cea mai avantajoasă garanţie oferită în industria auto, sub forma pachetului „Five Year Triple Care” de la Hyundai, care include cinci ani de garanţie fără limită de kilometri, cinci ani de asistenţă rutieră şi cinci ani de verificări tehnice gratuite.

Mai multe informații referitoare la modelul Veloster, inclusiv despre sistemul de propulsie şi specificaţiile pentru piaţa locală, vor fi disponibile odată cu premiera sa europeană - în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în martie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai a dezvăluit mult așteptatul coupe Veloster, rivalul VW Scirocco.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hyundai a dezvăluit mult așteptatul coupe Veloster, rivalul VW Scirocco5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei