Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 sep 2010 - Anul XV, nr. 220 (4511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caravana Toyota Experience pornește din 21 septembrie de la Suceava

Toyota se îmbarcă la drum pentru un eveniment de anvergură care va traversa România de la est la vest și de la nord la sud. Denumită Toyota Experience 2010, aceasta inițiativă are rolul de a demonstra calitățile și a populariza gama curentă de modele a primului producător de autovehicule din lume.

Caravana se va desfășura în 17 orașe importante din țară și va cuprinde un număr mare de modele Toyota pe care participanții vor avea ocazia sa le testeze: iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Urban Cruiser, Rav 4, Hilux, Land Cruiser 150. În premieră, va fi prezent și modelul Auris Hybrid Synergy Drive – primul hibrid integral din clasa compactă.

Startul caravanei de prezentare și testare a gamei Toyota va fi dat la Suceava în data de 21 septembrie. Cu o doar o zi înainte, Toyota, împreună cu partenerul local Revlaco Motors, va organiza o paradă motorizată cu toate modelele sale, care va traversa municipiul reședință de județ.

Evenimentul are loc la centrul comercial Shopping City. Prețde o zi, toți pasionații de automobile și în special iubitorii mărcii japoneze vor putea testa toate modelele prezente. Potrivit concesionarului local Toyota, programul de desfășurare a evenimentului de la Suceava este între orele 10 și 18.

Manifestarea Toyota Experience 2010 va respecta un ”ritual” bine pus la punct în toate cele 17 orașe. Împărțit pe două etape, evenimentul va oferi posibilitatea de a conduce atât mașinile de oraș, cât și cele de teren ale producătorului japonez.

În cadrul primei etape, reprezentanții Toyota vor explica individual fiecărui participant noțiunile de bază ale condusului preventiv şi felul în care noile tehnologii contribuie la siguranța în trafic. De asemenea, vor avea loc demonstrații practice cu modelele Toyota Yaris, Auris și Avensis.

În cea de-a doua etapă, participanții la evenimente vor avea încă o dată ocazia să descopere performanțele off-road ale modelelor 4x4. Vor avea loc demonstrații practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux și Land Cruiser 150, pe un traseu construit artificial, cu un grad sporit de dificultate.

Prin acest eveniment major Toyota doreşte să reconfirme, atât clienții existenți, cât și potențialii clienți, prin demonstrații practice, că aceste valori sunt respectate, iar grija față de ei este prioritatea numărul 1, deoarece Toyota ta este și Toyota mea.

Revlaco Motors, partenerul Toyota în județele Suceava și Botoșani, a comercializat în cei şapte ani de activitate peste 1.300 de automobile. Un grad sporit de atractivitate în rândul clienților suceveni și botoșăneni au avut atât modelul de orașYaris, compactul Auris, sedanul Corolla cât și vârful de gamă Avensis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana Toyota Experience pornește din 21 septembrie de la Suceava.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Caravana Toyota Experience pornește din 21 septembrie de la Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei