Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2010 - Anul XV, nr. 176 (4467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Chevrolet Volt va fi disponibil de la 41.000 de dolari

Chevrolet, cea mai profitabilă marcă General Motors, este gata să se lupte cu titanii japonezi în clasa hibridelor. Cu ajutorul mult anticipatului Volt, americanii vor să pună punct hegemoniei instaurate de Toyota Prius și pe de altă parte încearcă să reducă influența noului model electric Nissan Leaf. Deși mai este destul timp până la lansare, dealerii Chevrolet de peste ocean au început să preia comenzi pentru modelul Volt, primul autovehicul electric cu autonomie extinsă din industria auto.

Acesta va fi comercializat pe pieţele internaţionale, începând cu Europa şi China, din 2011.

În S.U.A, electricul Volt va fi disponibil cu un preţ de 41.000 de dolari (33,500 dolari, net, cu o scutire federală de impozit între 0 şi 7.500 dolari).

Chevrolet va oferi un program de leasing în S.U.A. cu o rată lunară de 350 dolari timp de 36 de luni. Livrările de autovehicule Chevrolet Volt către clienţi sunt programate să înceapă în statele americane California, New York, Michigan, Connecticut, Texas, New Jersey şi în zona Washington, D.C. spre sfârşitul anului. Producţia modelului va fi limitată.

„Dacă Chevrolet Volt ar fi un butic, astăzi ar fi ziua în care afişul din vitrină ar fi în sfârşit întors şi ar spune „Deschis”, a declarat Joel Ewanick, vicepreşedinte de Marketing pentru General Motors S.U.A.

 „Chevrolet Volt va fi cel mai bun autovehicul din clasa sa ... Nici un alt producător de autovehicule nu oferă un model cu propulsie electrică care poate fi folosit zilnic şi condus oriunde, oricând. Volt va avea echipamentele standard ale unui autovehicul care costă mult mai mult”, spune Ewanick,

Chevrolet Volt este singurul autovehicul electric de pe piaţă care poate funcţiona pe orice vreme şi în orice condiţii de conducere, fără limitări şi fără grija de a rămâne în pană în urma descărcării bateriei. Acesta are o autonomie totală de peste 500 de kilometri şi funcţionează în permanenţă cu energie electrică. Volt parcurge primii 60 de kilometri fără consum de benzină şi emisii de gaze de eşapament, folosind energia electrică stocată în bateria litiu-ion de 16 kWh. Când bateria din dotare se descarcă, un generator cu motor funcţionează continuu pentru a extinde autonomia cu încă 450 de kilometri cu un rezervor plin de benzină.

În funcţie de încadrarea lor în plafoanele de impozite, proprietarii de autovehicule Volt din S.U.A. pot beneficia de o scutire federală de impozit de până la 7.500 $, precum şi de alte scutiri potenţiale la nivel de stat şi local, în funcţie de zonă.

Chevrolet Volt va fi disponibil standard cu un cablu de alimentare de 120 V care va permite proprietarilor să-şi încarce autovehiculul direct de la o priză electrică standard pentru utilizare casnică, însă primii 4.400 de cumpărători Volt vor putea primi o unitate de alimentare de 240 V, inclusiv instalarea în locuinţă. Instalările vor face parte dintr-un program dezvoltat de Departamentul de Energie (DOE) al S.U.A. care îşi propune să monteze aproximativ 15.000 de unităţi de alimentare de 240 V în locuinţele din S.U.A.

În ceea ce priveşte tehnologia avansată, clienţii Volt sunt înaintea tuturor. Modelul Chevrolet Volt prezintă funcţii standard inovatoare de divertisment pentru clienţi, începând cu ecranul tactil de şapte inch al sistemului de navigaţie, dotare standard şi un sistem audio premium Bose cu consum energetic redus. 

Volt este primul model GM din S.U.A. care oferă un serviciu OnStar Directions & Connections pe o perioadă de 5 ani, inclusiv răspuns automat în caz de accident, asistenţă în caz de furt şi navigaţie cu conectare la internet, toate în dotarea standard. Modelul Volt va extinde echipamentele de bază OnStar în ceea ce priveşte tehnologia de siguranţă şi securitate de top prin introducerea aplicaţiei mobile OnStar care conectează autovehiculul la smartphone-ul clientului. 

„Am dorit să facem din experienţa de a deţine un autovehicul Volt ceva nemaiîntâlnit la Chevrolet, deoarece modelul Volt nu seamănă cu nici un alt autovehicul oferit de noi”, declară Tony DiSalle, director Marketing de Produs pentru Chevrolet Volt. „Ne dorim ca toţi clienţii noştri să îmbrăţişeze complet stilul de viaţă Volt, oferindu-le un nivel de conectivitate la bord nemaivăzut, prin intermediul aplicaţiei mobile Volt.”

Proprietarii de autovehicule Volt din S.U.A. vor beneficia de cea mai bună baterie din domeniu şi de garanţii auto disponibile pentru orice autovehicul electric. Bateria litiu-ion de 16 kWh a modelului Volt este acoperită de o garanţie transferabilă de opt ani sau 160.000 de kilometri (100.000 de mile), cea mai avantajoasă până în prezent.

 Modelul Volt este, de asemenea, echipat cu o gamă de dotări de siguranţă standard, inclusiv opt airbaguri – frontale, laterale pentru asigurarea protecţiei în caz de impact, pentru genunchi şi pentru impactul lateral montate în structura plafonului – şi controlul electronic al stabilităţii StabiliTrak cu sistem de control al tracţiunii. Modelul Volt este construit în proporţie de 80% din oţel de înaltă rezistenţă, pentru o siguranţă şi protecţie suplimentare.

Chevrolet va oferi, de asemenea, asistenţă pentru clienţi prin intermediul unui consilier Volt disponibil non–stop la telefon sau pe internet. Dealerii vor furniza şi service personalizat pe teren pentru autovehicule Volt şi vor pune la dispoziţie experţi în vânzări care vor putea răspunde întrebărilor clienţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Volt va fi disponibil de la 41.000 de dolari.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Volt va fi disponibil de la 41.000 de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei