Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 iul 2010 - Anul XV, nr. 160 (4451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dacia Duster i-a cucerit pe europeni

Dacia își continuă marșul triumfal în lumea automobilistică, atingând noi cote ale succesului. Cu șase modele în gamă, marca românească a bifat șase reușite consecutive din 2004 și până astăzi. Iată că și noul Duster se alătură g mașinilor de volum, cele mai însemnate fiind Logan berlină și Sandero hatchback, întregind prezența Dacia pe piețele externe.

Noul Duster a reuşit să aducă extrem de mulţi oameni în showroomuri, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2003. Duster a bulversat segmentul SUV, așa cum Logan a făcut-o în 2004 pe segmentul său.

 

Peste 35.000 de clienți europeni au ales Dacia Duster

Încă de la lansarea sa, în luna martie, Duster a fost îndrăgit de cei care l-au văzut și condus cel puțin odată. Costul de achiziție avantajos, raportul preț/calitate, abilitățile promise de versiunea 4x4 au fost câteva motive serioase care i-au atras pe clienții obișnuiți de SUV-uri.

În Franţa, în decurs de numai o lună, a fost comandată de nu mai puţin de 10.000 de clienţi, în timp ce, la nivel mondial, Dacia Duster a fost comandată de aproape 20.000 de oameni.

La doar trei luni de la deschiderea comenzilor, dealerii Dacia continuă să fie asaltați. Până astăzi s-au primit peste 35.000 de cereri pentru noul model. Duster este noua vedetă a gamei Dacia.

 

A urcat pe primul loc în România

Acasă la el, Dacia Duster se dovedește un model la fel de iubit. Românii au comandat până în prezent peste 3.000 de modele, cu mult peste așteptările companiei. Mai bine de jumătate dintre acestea (1.522) au fost deja livrate către proprietari. Și mai surprinzător este faptul că majoritatea românilor (80% din clienți) s-au îndreptat spre versiunile de top cu prețuri de la 15.000 de euro în sus.

Duster este deja cel mai bine vândut model 4x4 din România, însă în segmentul SUV ocupă locul trei. Pentru a veni în întâmpinarea cererii foarte mari, cadenţa uzinei de la Mioveni a fost aproape dublată, crescând de la 260 la 460 de unităţi pe zi.

Duster le inspiră românilor încredere, aspect ce demonstrează că marca Dacia a  câștigat în imagine și pe piața autohtonă.

 

Vânzările Dacia

În primele şase luni ale anului 2010, Dacia a vândut 181.826 vehicule, în creştere cu 18,2% faţă de cele 153.874 unităţi livrate în perioada similară a anului trecut. Dacia realizează astfel, pentru al cincilea an consecutiv, un nou record de vânzări semestriale. 

Dacia continuă să-şi consolideze succesul în Europa Occidentală, aici fiind înmatriculate, de la începutul anului, trei sferturi din maşinile exportate de Dacia. Cu o cotă de piaţă de 1,6%, în creştere cu 0,3 puncte procentuale faţă de perioada similară a anului trecut, Dacia a înregistrat cea mai puternică ascensiune a vânzărilor sale dintre toate mărcile comercializate în Europa Occidentală (+29,2%).

Podiumul exporturilor Dacia este dominat de cele trei ţări care deţin nu doar cele mai mari pieţe auto din Europa, cât şi cele mai puternice industrii de profil de pe continent.

Franţa a devenit principala piaţă pentru marca Dacia (64.287 unităţi vândute). La sfârşitul lunii iunie, ea ocupa locul al şaselea în clasamentul vânzărilor din Hexagon, cu o cotă de piaţă de 4,5%. Dacă se iau în calcul doar vânzările către persoane fizice, atunci Dacia se situează chiar pe poziţia a patra pe piaţa franceză în primul semestru 2010.

Locul al doilea în clasamentul vânzărilor pe plan internaţional este ocupat de Germania, cu  17.107 vehicule Dacia vândute, urmată de Italia, cu 13.755 unităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia Duster i-a cucerit pe europeni.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Dacia Duster i-a cucerit pe europeni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei