Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

BMW lansează în martie noul Seria 5, de la 39.950 de euro

BMW aşteaptă cu nerăbdare primăvara anului viitor când va debuta noul său model de clasă medie. Aşteptat cu interes mai ales de clienţii fideli ai mărcii germane, noul Seria 5 se recomandă ca un produs competitiv, superior din punct de vedere tehnologic, conceput să captiveze la nivel estetic, dinamic. Confortul atinge noi nivele de satisfacţie, dimensiunile exterioare cunoscând creşteri sensibile: lungime 4.899 mm, lăţime 1.860 mm, înălţime 1.464 mm, ampatament 2.968 mm.
Noul Seria 5 va fi echipat în premieră cu o transmisie cu opt trepte, o suspensie faţă independentă foarte sofisticată, şi sistemul de economisire a carburantului ”Stop-start”, inclus deocamdată doar pe versiunea diesel 520d.
BMW furnizează un şasiu nou, cu 50% mai rigid şi patru moduri de setare a comportamentului dinamic: Comfort, Normal, Sport si Sport+.
Din punct de vedere tehnologic, modelul este dotat cu sisteme de top, precum parcarea asistată, şi de prevenire a coliziunilor cu autofrânare.
Sedanul va fi disponibil din 20 martie 2010, iar versiunea touring din septembrie.
Sub aspectul motorizărilor, noul Seria 5 va fi disponibil la momentul debutului cu patru unităţi pe benzină şi trei turbodiesel. Propulsoarele pe benzină dispun de şase cilindri şi dezvoltă 204 CP, 258 CP, 306 CP, în timp ce singura unitate de opt cilindri generează 407 cai putere. Motoarele turbodiesel se remarcă prin eficienţa la nivelul consumului şi emisiilor, astfel că o parte dintre acestea respectă normele de poluare Euro 6. Cele trei unităţi pe motorină oferă 184 CP, 204 CP şi 245 CP. Versiunea cu motorizarea de 184 de cai putere are un preţ de bază 39.950 euro, modelul cu motor de 204 cai putere este disponibilă 44.700 de euro, iar versiunea de 245 de cai putere costă 49.300 de euro. Gama benzinarelor oferă patru unităţi ce respectă normele de poluare Euro 5. Pentru noul Seria 5 cu motor de 204 cai putere se va plăti 41.900 de euro, iar pentru versiunea echipată cu agregatul de 258 CP preţul de listă este de 45.400 de euro. Partea superioară a gamei este completată de sedanul cu unitatea de 306 cai putere oferit de la 50.300 de euro, în timp ce modelul cu cea mai puternică motorizare, de 407 cai putere, va putea fi achiziţionat contra sumei de 70.500 de euro. Preţurile includ TVA şi sunt valabile pentru piaţa germană. Costurile şi specificaţiile noului BMW Seria 5 pentru ţara noastră nu sunt cunoscute deocamdată.
Mult mai bine echipat, cu motorizări eficiente, interior decorat la nivelul unei limuzine şi un design complet refăcut, sedanul de clasă medie afişează o identitate puternică şi tehnologii de ultimă oră care pun accentul pe siguranţă şi confort.
Interesant de remarcat că noul Seria 5 este un amalgam de elemente estetice preluate de la Seria 3 şi Seria 7. Formele mai puţin îndrăzneţe plasează proaspătul model în rândul modelelor orientate mai mult spre eleganţă şi funcţionalitate, decât spre linia non-conformistă a vechilor generaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW lansează în martie noul Seria 5, de la 39.950 de euro .
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
BMW lansează în martie noul Seria 5, de la 39.950 de euro5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei