Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Renault amână debutul noului Megane Coupe-Cabrio

Renault este optimist în privința șanselor sale de afirmare într-un sector competitiv cu rivali tot mai puternici. Cel puțin pe domeniul mașinilor cabrio începe să se profileze un nou duel la vârf, protagoniștii fiind de această dată viitorul Megane Coupe Cabrio și Peugeot 308 Coupe Cabrio.
A treia generație a decapotabilei de clasă compactă era programată să debuteze în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, însă francezii au dorit să impresioneze prin noul val de maşini electrice ce bat la poarta afirmării. Potrivit unor surse din interior, Megane CC va fi lansat anul viitor, însă nu există o dată concretă a lansării. Se pare că Salonul Auto de la Paris este locaţia preferată de oficialii francezi, însă nu este exclus să facem cunoştinţă mai devreme cu versiunea exotică, adică în martie 2010 la Geneva.
Construit pe baza versiunii hatchback în 3 uși, versiunea coupe-cabrio va apela la soluții ingenioase pentru a conferi interiorului un nivel ridicat de confort dublat de o serie de dotări prin care francezii vor încerca să imprime habitaclului un aer premium, modelul urmând să fie una din cele trei premiere mondiale pregătite de francezii de la Renault.
Noul Megane CC va beneficia de o gamă bogată de motorizări și un șasiu ranforsat care să asigure o rigiditate sporită. Piesa de rezistență va fi plafonul panoramic din sticlă, un element modern care va contribui nu doar la iluminarea generoasă a spațiului interior, ci și la desăvârșirea aspectului exterior.
Deși nu se cunosc amănunte privitoare la sistemul de acționare al acoperișului retractabil, acesta va fi capabil să acopere sau descopere interiorul în 20 de secunde.
La fel ca precedentul model, viitorul Megane Coupe-Cabrio se dorește a fi un automobil accesibil cu dotări mai mult decât decente, prețul de pornire urmând să se situeze sub cel al lui Volkswagen Eos. Francezii vor furniza o surpriză frumoasă și la nivelul calității de execuție a mașinii, care va trebui să fie, dacă nu superior, cel puțin unul comparabil cu cel al noului Peugeot 308 CC.
Francezii de la Renault au speranța că de această dată vor putea să își surclaseze principalul rival, având în vedere succesul fulminant al noii generații Megane.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault amână debutul noului Megane Coupe-Cabrio .
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault amână debutul noului Megane Coupe-Cabrio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei