Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2009 - Anul XIV, nr. 96 (4082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Toyota Avensis, fiabilitate şi precizie japoneză

Toyota a reuşit în cei 71 ani de activitate să creeze un renume greu de egalat în industria de profil. Fiecare nou model al mărcii japoneze respiră prin inovaţie şi siguranţă în exploatare. Există însă şi alte calităţi pe care se mizează, însă nici un alt vehicul nu poate să exprime mai bine filozofia Toyota decât noul Avensis.
Vârful de gamă al constructorului japonez vrea să ia faţa adversarilor săi mizând pe câteva caracteristici specifice mărcii: tehnologie fiabilă, calitatea execuţiei, siguranţă şi precizia detaliului. Partea de motorizare constă în unităţile pe benzină 1,8 Valvematic de 147 cai putere şi versiunea de intrare 1,6 Valvematic de 132 cai putere care înlocuieşte motorul de 1,6 litri de 124 de cai putere. Gama propulsoarelor mai conţine trei unităţi diesel: 2,0 de 126 CP un 2,2 de 150 CP, 2,2 de 177 CP. Toyota echipează toate agregatele cu transmisii manuale cu 6 trepte şi în unele cazuri cu transmisia automată cu variaţie continuă denumită Multidrive S.

Noua generaţie a crescut în dimensiuni comparativ cu vechea generaţie, proaspătul model fiind mai lung cu 5 centimetri, sedanul măsurând 4.695 mm lungime, 1.810 mm lăţime, şi 1.480 mm înălţime. Dimensiunile mai mari atrag şi un spaţiu mai generos pentru pasageri şi datorită faptului că ampatamentul a fost lungit, acesta având acum 2.700 m.

Modelat la Centrul de Design Toyota din sudul Franţei, noua generaţie oglindeşte o personalitate puternică dar şi performanţe dinamice superioare generaţiei curente. Noul Avensis este asamblat în Marea Britanie şi este dotat cu motoare mai puternice şi în acelaşi timp mai eficiente şi ecologice.

Portbagajul oferă un spaţiu de încărcare standard de 509 litri la sedan şi 543 litri la versiunea break.

Estetic, noul Avensis pune accentul pe originalitate şi elemente de design care îi conferă robusteţe. Evident, filozofia de design „claritate vibrantă” aplică legea, iar rezultatul se poate vedea şi la interior, unde japonezii încearcă să dea o tentă premium atât prin calitatea afişată de materialul plastic dar şi la nivel de finisaje sau inserturi.

Mai robust şi atrăgător, cu un pavilion frumos arcuit şi un nou profil al portierelor, Avensis va încerca să atragă de partea sa consumatori de diferite vârste. Maşina de clasă medie se laudă cu tehnologii de top precum controlul electronic al stabilităţii (VSC +) şi sistemul inteligent de prevenire a coliziunilor Pre-Crash Safety (PCS). Toyota include pe lista dotărilor direcţia asistată şi farurile adaptive (AFS).

Disponibil cu patru niveluri de echipare, şi o garanţie de 3 ani sau 100.000 km, noul Avensis are un preţ de pornire de 19.220 de euro cu TVA în varianta sedan şi de 21.980 cu TVA în varianta break.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota Avensis, fiabilitate şi precizie japoneză.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toyota Avensis, fiabilitate şi precizie japoneză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei