Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 ian 2009 - Anul XIV, nr. 16 (4002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ford Kuga Individual, crossover cu atitudine şi personalitate

Ford ştie cum să se facă remarcat. Divizia europeană va lansa anul acesta cea mai apetisantă versiune pentru modelul Kuga. Crossoverul combină caracteristicile dinamice şi aerul sportiv de la modelele tunate, cu rafinamentul finisajelor şi elementelor decorative, pe o linie specială de accesorii denumită Individual.

Modelul va juca rolul versiunii de vârf, mai ales datorită noului motor pe benzină de 2,5 litri de 200 de cai putere, care va ajuta compactul SUV să aibă o evoluţie net superioară variantei cu propulsor diesel de 2,0 litri şi 136 de cai putere. Unitatea de factură turbo, derivată din agregatul Duratec de 2.5 litri şi 220 de cai putere, poate fi cuplată la o transmisie manuală cu şase trepte, fie la una automată cu cinci rapoarte.

Kuga Individual se poate lăuda cu prestaţii excelente pentru nivelul unui SUV de talie medie, putând atinge viteză maximă de 208 km/h iar pentru a accelera de la 0 la 100 km/h are nevoie de 7,6 secunde. Cât priveşte dotările pachetului, acestea reuşesc să evidenţieze şi mai bine valorile esenţiale ale designului kinetic.

Înzestrată cu un kit aerodinamic agresiv, caroseria include scuturi metalice pentru motor şi rezervor, praguri mai mari, bosaje discrete pentru pasajele roţilor, spoilere noi (coborâte cu 50 mm pe faţă şi 100 mm pe spate) şi o priză de aer centrală cu două guri de ventilaţie satinate.

Nota sportivă a crossoverului este amplificată de jantele de 20 inch, încălţate cu pneuri cu dimensiunile de 255/35 ZR 20, evacuările cromate şi fantele de aer de la nivelul aripilor şi spatelui. Pentru a completa aspectul exterior, portierele au aplicate inserţii metalice vopsite de culoare argintie, ce se asortează cu grila motor şi scuturile de protecţie.

Nu doar prestaţii şi dotări de top poate oferi modelul Ford. Discreţia pasagerilor este inclusă în pachet, Kuga Individual fiind echipat cu geamuri spate şi lunetă fumurie. Interiorul nu face rabat de la calitate, scaunele fiind tapisate cu două tipuri diferite de piele Nappa, diferenţiate doar prin nuanţa cusăturii. Pentru ca jocul contrastelor să aibă o continuitate, în habitaclu, diverse componente poziţionate în dreptul transmisiei, uşilor şi tunelului median sunt de culoare albă, spre deosebire de bord, scaune şi panelul portierelor care sunt negre.

Ford va aduce versiunea de top Kuga Individual în prima jumătate a acestui an, la un cost pe măsura dotărilor cu care este înzestrat. Preţul de pornire nu a fost încă făcut public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ford Kuga Individual, crossover cu atitudine şi personalitate .
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ford Kuga Individual, crossover cu atitudine şi personalitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei