Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 dec 2008 - Anul XIII, nr. 304 (3985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Opel introduce noul Insignia Sports Tourer de la 23.990 de euro

Opel joacă pe cartea calităţii. Cu aceasta speră să cucerească publicul anul viitor, un an al mărilor încercări pentru singurul brand german aflat sub tutelă străină. Toate drumurile duc către noul Insignia câştigătorul premiului „Maşina Anului 2009 în Europa”. Model pentru care deja există o cerere imensă.

Opel anunţă că spre sfârşitul trimestrului al doilea, toată familia de modele Insignia va fi disponibilă pe principalele pieţe europene, urmând ca lansările să continue până spre toamna lui 2009, când va intra în joc versiunea de top OPC.

Producătorul a publicat recent lista de preţuri şi pentru automobilul de familie Insignia, variantă denumită Sports Tourer. Aceasta va debuta cel mai probabil în luna mai la un preţ de pornire de 23.990 de euro.

Modelul poate fi comandat la dealerii din vestul Europei, clienţii putând opta pentru patru linii de echipare. Selection este versiunea de intrare ce dispune de două motorizări pe benzină şi una diesel. Următorul nivel de echipare denumit Edition are un preţ de bază de 27.045 de euro şi include în standard sistemul ESP Plus, navigaţie cu DVD, frână de parcare electrică şi şase airbaguri.

Pentru pachetul denumit Sport, versiunea de familie Sports Tourer se vor plăti 31.655 de euro, în timp ce linia de echipare cu cele mai bogate dotări, printre care faruri adaptive AFL+, sistem de climatizare bi-zonă, volan şi scaune din piele, sistem de tracţiune integrală,  preţul de pornire este de 32.220 de euro. Sports Tourer va beneficia de două noi motorizări care fac din Insignia, un model de clasă medie cu o ofertă foarte generoasă la capitolul propulsie. Este vorba de un agregat diesel 2,0 BiTurbo CDTI Ecotec de 195 de cai putere şi un propulsor pe benzină de 1,8 litri şi 180 de cai putere. Gama de motorizări mai include unităţile diesel CDTi de 2,0 litri de 110, 130 şi 160 de cai respectiv benzină 1,6 litri de 115 cai putere, 1,8 litri de 140 cai putere şi turbo de 2,0 litri - 220 cai putere, 2,8 litri - 260 de cai putere. Sports Tourer aduce în atenţie sistemul FlexRide aflat în combinaţie cu tehnologia Adaptive Stability Technology. La capitolul inovaţie, maşina de familie se laudă cu dispozitivul Front Camera System, care are menirea de a observa marcajele rutiere şi de a-l avertiza pe conducătorul auto în cazul în care acesta părăseşte involuntar carosabilul. Versiunea break este mai lungă cu 80 mm faţă de sedanul Insignia, măsurând 4.91 metri lungime. Sports Tourer dispune de o capacitate de încărcare a portbagajului de 540 de litri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel introduce noul Insignia Sports Tourer de la 23.990 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel introduce noul Insignia Sports Tourer de la 23.990 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei