Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 dec 2008 - Anul XIII, nr. 304 (3985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mişcări politice

Rozopol, posibil preşedinte la PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele fostului prefect şi subprefect Ştefan Alexandru Băişanu la conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PNL sunt numărate. Zvonurile apărute pe piaţă după alegerile parlamentare din 30 noiembrie, pe care Băişanu le-a pierdut, arată că liberalii autentici sunt foarte nemulţumiţi de comportamentul acestuia.

Adus cu multe speranţe în PNL şi uns candidat la „generale”, precum şi şef al organizaţiei municipale Suceava, Băişanu a dispărut cu desăvârşire din peisaj, după scrutinul din noiembrie, în condiţiile în care trebuia să fie prezent mai mult decât oricând. Asta pentru a arăta celor care au investit încredere în el că într-adevăr este politicianul de care liberalii au nevoie.

Faptul că şi-a depus dosarul pentru a se prezenta la concursul pentru ocuparea fotoliului de subprefect, care nu s-a mai ţinut până la urmă, a accentuat nemulţumirile la adresa lui în cercurile liberale de la centru.

Surse liberale susţin că Băişanu a produs disconfort printre liberalii autentici încă din timpul campaniei electorale. Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, trebuia să fie prezent la Suceava la lansarea serviciului SMURD, însă nu a mai venit din motive ce nu i-ar fi străine fostului prefect şi subprefect.

Cine îi va lua locul lui Băişanu la conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PNL? Din informaţiile venite „pe surse”, cele mai mare şanse le are omul de afaceri Philip Florin Rozopol, care a făcut o figură frumoasă la alegerile parlamentare din noiembrie, însă în ecuaţie intră şi mai tânărul său coleg Iulian Angheluş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol, posibil preşedinte la PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Rozopol, posibil preşedinte la PNL Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vedem trimis de
(30 dec 2008, 13:54:32
era de asteptat ca Baisanu sa termine cu bine alegerile si cu un rezultat mult peste asteptari. Este un capabil si un valoros. A demonstrat in nenumarate randuri. Oricum, ce se intampla cu Pnl-ul pe plan local e de-a rasu plansu. Ca sa poti reconstrui o structura la Suceava e nevoie de tineri perseverenti. Sa vedem ce vor face cei ramasi. Ca cei de-au plecat e bine sa ramana plecati cei ce au fost pe cai pana acum sa mai puna mana sa mai si munceasca, sa o ia din nou de jos sa le mai treaca fumurile.
2.   ""fotoliului de subprefect"" trimis de
(31 dec 2008, 03:31:32
Atata pot, atata fac... suuuuuuuuuuuubprefect. Am fost un "bun" subprefect... Am avut realizari deosebite... In coada de peste sa terminat totul. Probabil ca si in parlament tot asa facea. Mai mult ca sigur. Ca maine o termina si cu pedagogia si sa te vezi tu de aici in colo cine este Baisanu. U_N_____N_I_M_E_N_E_A.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei