Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Skoda promite noua Octavia în 2009

Skoda a meritat toţi banii. Până acum s-a dovedit a fi cea mai profitabilă achiziţie făcută peste hotarele Germaniei. Anul trecut, cehii au vândut peste 630.000 de unităţi, iar în 2008 şi-au propus să atingă un volum de 700.000 de modele comercializate la nivel mondial.

Până acum, Skoda este în grafic, atât cu vânzările cât şi cu proiectele de viitor, care oricum nu sunt puţine.

Ştim că se lucrează la patru noi modele, Superb Combi - versiunea break a limuzinei Superb, Yeti - un SUV de dimensiuni compacte, un minicar derivat din conceptul Up! şi, în fine, versiunea restilizată a sedanului Octavia.

Conform unor declaraţii recente, dezvoltarea noului model Octavia a intrat în linie dreaptă. Producătorul doreşte ca varianta Facelift să fie prezentată publicului anul viitor la Geneva, însă susţine că lansarea ar putea fi întârziată până în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, dacă vânzările se menţin la un nivel ridicat, aşa cum se întâmplă în prezent.

Skoda intenţionează să aducă schimbări importante la nivel estetic, în primul rând la partea frontală, ce va beneficia de unele ajustări specifice unui facelift: faruri, grilă motor, capotă, spoiler. La partea din spate este prevăzută doar adăugarea a două lămpi stop suplimentare, în timp ce blocurile optice vor fi modificate foarte subtil. Habitaclul se va face remarcat prin noua planşă de bord realizată din plastic ecologic şi echipare luxoasă pentru nivelurile standard.

Actuala generaţie Octavia a fost lansată în 2004 şi va rămâne în producţie până în 2014, când este prevăzută intrarea celei de a treia generaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Skoda promite noua Octavia în 2009.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Skoda promite noua Octavia în 20095.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Octavia trimis de
(23 apr 2008, 17:00:15
in 2014 lanseaza octavia 3.doamne toti spuneau ca se va lansa in 2010.mai e

2.   OCTAVIA 1, 2, 3 trimis de
(23 apr 2008, 20:15:36
Anul 2014 este doar o estimare facuta de oficialii Skoda. Este foarte probabil ca ei sa devanseze anul aparitiei, daca asa considera de cuviinta. Si Porsche a spus ca nu va face niciodata motoare diesel, dar iata ca lucreaza deja la unul. Ideea

este ca cehii nu au niciun motiv sa renunte la Octavia 2 prea curand. Se vinde mult prea bine! Dupa ce tandemul Octavia 1(Tour)-Octavia 2 a dat rezultate extraordinare, Skoda are toate motivele sa repede figura si cu Octavia 2-Octavia 3.

Octavia 2 este pe piata din 1996..si inca se vine excelent. Are 12 ani de cariera. Cam asta se vrea si cu Octavia 2, lansata in 2004. O vor lungi 10 ani, poate daca nu chiar mai mult. Este foarte posibil ca intre timp sa vina si Octavia 3, dar daca este sa judecam dupa canoanele industriei auto, o generatie are de regula o varsta de 7-8 ani, asadar Octavia 3 are trebui sa ajunga prin 2011 sau 2012. Cat despre Octavia 3 stim doar ca va fi construita pe platforma lui VW Golf VI, si va dispune de o
3.   NEXT trimis de
(23 apr 2008, 20:16:39
Cat despre Octavia 3 doua lucruri sunt certe. Va fi construita pe platforma lui VW Golf VI, si va dispune de o versiune 4x4 dotata diferential Haldex controlat electronic. Cu anul lansarii mai vedem. Intre timp foarte multe se pot schimba.
4.   CORECTURA trimis de
(23 apr 2008, 20:18:20
Octavia 1 este pe piata din 1996..nu Octavia 2.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei