Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Opel Insignia, bun venit! Adio, Vectra!

Opel deschide un nou capitol, pentru ceea ce ei consideră a fi o nouă eră. Ieri, germanii au ridicat embargoul asupra noului vârf de gamă Insignia, prezentat în urmă cu câteva zile în postura de automobil de teste îmbrăcat în straie de camuflaj.

Odată cu debutul acestui sedan de clasă medie, actualul Vectra îşi face bagajele pentru a ocupa mai târziu un loc în istoria mărcii Opel.

La o scurtă privire aruncată asupra modelului de serie Insignia, remarcăm evoluţia frumoasă şi plăcută a designului, orientat spre a satisface noi standarde în materie de calitate şi armonie estetică.

Cu asemenea trăsături, Insignia poate fi numit încă de pe acum urmaşul demn al generaţiei de modele Vectra.

Cei care au contribuit la dezvoltarea noului automobil de la stadiul primar de concept şi până la ultima picătură de sudoare vărsată pentru maşina de serie au ţinut să facă unele precizări la adresa noului sosit. „Odată cu Insignia Opel aduce o nouă filozofie de design, mai sofisticată, care îmbină două elemente esenţiale: simţul artistic şi precizia germană. Scopul care ne-a condus la dezvoltarea noului Insignia este acela de a propune un aspect care să inspire publicului dorinţa de a conduce noul vârf de gamă de la Opel", afirmă Mark Adams, vicepreşedinte al departamentului de design al General Motors Europa GM.

Comparativ cu actualul Vectra, noul Insignia are toate ingredientele unui sedan de clasă medie de mare succes.

Înzestrată cu un arsenal format din şapte motorizări, dotări bogate în standard, interior de clasă şi confort pe măsura unui vehicul modern din eşalonul superior, Insignia are şanse de a deveni un best-seller în segmentul D, unde va lupta cu Laguna, Mondeo, Passat şi Superb, patru modele care se prezintă impecabil.

Cu o lungime de 4,83 metri, berlina oferă celor cinci pasageri un nivel de confort nemaiîntâlnit până acum la maşinile Opel de clasă medie. Pentru prima dată, clienţii Opel vor putea opta şi pentru modele echipate cu tracţiune integrală, numită Adaptive 4x4.

Transmisia formată din cutii manuale sau automate cu 6 trepte va cupla motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 115 şi 260 de cai putere sau diesel cu valori între 110 şi 160 de cai putere.

Noul Opel Insignia va fi disponibil pentru început în variantele de caroserie sedan şi hatchback, iar pe viitor este prevăzută şi o versiune break. Începând din toamna acestui an, Insignia va fi livrată la dealerii Opel din Europa. Insignia va debuta oficial, pe 22 iulie, în cadrul Salonului Auto de la Londra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Insignia, bun venit! Adio, Vectra!.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Insignia, bun venit! Adio, Vectra!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei