Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2008 - Anul XIII, nr. 88 (3769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Geely NL, prefaţă la un SUV chinezesc

Geely poate deveni unul dintre cei mai puternici manufacturieri din industria auto chineză. Cu o experienţă în domeniu de numai 10 de ani, Geely studiază terenul pentru o invazie de proporţii.

La primul mare eveniment al anului din ţara natală, Salonul Auto de la Beijing desfăşurat între 20 şi 28 aprilie, chinezii au pregătit o adevărată desfăşurare de forţe, tradusă printr-un debutul a numai puţin de 23 de concepte şi noi modele de serie. O bună parte din acestea, vor fi comercializate în anii următori pe pieţele din Europa, Asia şi America de Nord. Printre acestea se numără şi NL Concept, un SUV care se doreşte a fi o alternativă mai ieftină dar la fel de stilată în segmentul de mijloc inaugurat de Toyota RAV4.

Nu ştim mare lucru despre acest prototip, dar la fel ca şi celelalte vehicule marca Geely, este realizat din punct de vedere tehnologic de inginerii chinezi. Tipic locului de unde provine, NL Concept, dezamăgeşte la capitolul originalitate. Exteriorul este un amestec neinteresant de elemente preluate de la modele germane şi americane. Dacă spatele este un exerciţiu de stil cu unele rădăcini japoneze, partea frontală este total neinspirată. Faţa preia elemente de la Ford Kuga şi Saturn Vue. Linia umerilor este trasată tot în stilul Kuga. Nici măcar jantele, cele care întregesc imaginea maşinii, nu par muncite de designerii chinezi. Ele sunt o copie la indigo a celor disponibile pe BMW X5/X6.

Noul SUV compact ce denotă robusteţe dinamism dar şi sportivitate, ar putea fi propulsat de o motorizare hibridă. Geely NL va rivaliza cu modele ca Renault Koleos şi VW Tiguan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geely NL, prefaţă la un SUV chinezesc.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geely NL, prefaţă la un SUV chinezesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Coogarul lu' peshte trimis de
(14 apr 2008, 21:14:02
fordul kuga al vostru ...nu cumva este vorba despre Ford Coogar. Boilor!
2.   TOVARASE CUPLU MOTOR... trimis de
(14 apr 2008, 23:52:16
Nu inteleg de ce a trebuit sa ne scoti din specia umana si ne bagi in lumea necuvantatoarelor. Nu ai curajul sa faci o apreciere pertinenta, sau cel putin admisibila, sa porti o discutie inteligenta?

Capota inclinata si modul in care sunt dispusi umerii capotei, dar si calandrul, stilizat, in forma unui trapez intors (tipic masinilor Ford din generatia "kinetica") demonstreaza ca s-au inspirat de la Kuga. Linia montantului C, tradeaza de asemenea sursa lor de inspiratie...Kuga.

Cat despre al tau "COOGAR" noi n-am auzit si nici in analele Ford nu exista! Stim de un coupe "Cougar" iesit la pensie care oricum n-are nicio legatura cu un SUV din indepartata China. Daca erai mai atent ai fi remarcat un lucru, Geely NL, are ca sursa de inspiratie trei modele SUV, provenite din familii cu o importanta "cultura" in materie de SUV.

Echipa de boi putere.
3.   :)) trimis de
(15 apr 2008, 00:54:53
Sper ca raspunsul e destul de clar nu Torque?

:))

Torque daca utilizezi internetul sa injuri, de ce nu il utilizezi pt a cauta lucruri interesante, de exemplu ai fi putut afla ca Ford lanseaza un SUV cu numele Kuga. In fine, detalii ....
4.   Idem trimis de
(15 apr 2008, 10:48:33
http://www.youtube.com/watch?v

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei