Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bugatti Veyron Hermes, francezul magnific

Bugatti mai catolic decât Papa sau exclusivismul încă nu a ajuns la cote paroxistice?

Aceasta este întrebarea care îţi vine în minte atunci când afli că un model de 1 milion de euro pare a fi, deja, demodat pentru clientela cu bani.

Miliardarii petrolişti nu vin la Geneva pentru „mărunţişuri”, dar au măcar un singur motiv să o facă, Veyron Hermes. Este cel mai scump model sportiv fabricat din 1956 încoace de faimosul producător alsacian de automobile.

Nu îndrăznim să ne imaginăm că bolidul Veyron, sub capota căruia trag peste o mie de cai putere de rasă capabili să lase urme adânci pe asfalt, este o maşină căreia îi lipseşte luxul, individualitatea, strălucirea şi imaginea exclusivistă şi forţa la propriu a unui model care face toţi banii. Se pare că situaţia nu este chiar aşa, specialiştii de la Hermes arătând că există încă diverse posibilităţi de a împinge luxul spre noi frontiere. Colaborarea dintre cele două branduri franceze datează încă din perioada anilor 1920, când Ettore Bugatti a comandat un set de valize de lux pentru primul său model de top, Bugatti Royale. De atunci, Bugatti şi Hermes au legat o prietenie sfântă, care continuă şi azi să dea roade.

Versiunea superlux Veyron Hermes este o capodoperă rezultată dintr-un parteneriat entuziast şi promiţător între doi fabricanţi pasionaţi de aceleaşi lucru: stilul distinctiv.

Cel mai puternic vehicul coupe sport din lume a devenit acum o combinaţie rară între tehnologia rafinată şi luxul orbitor. Interiorul şi exteriorul a fost tratat cu tot ce este mai bun pe lume de la materiale şi finisaje până la detaliul cusăturilor.

Hermes şi-a lăsat amprenta pe jantele din aluminiu lustruit şi pe prizele de aer.

Veyron, modelul cu un propulsor în „W” cu 16 cilindri dezvoltă 1001 cai putere şi un cuplu maxim de 1250 Nm, rivalizează acum cu modele de elită din clasa superlux.

Echipat cu tracţiune integrală permanentă bolidul accelerează fulgerător de la 0-100 km/h în numai 2.5 secunde! Capabil să ajungă la viteza de top de 407 km/h excepţionalul Bugatti Veyron Hermes are şi un preţ pe măsură, 1,55 milioane de euro (fără taxe).

Modelul exclusivist va fi comercializat spre sfârşitul acestui an.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugatti Veyron Hermes, francezul magnific.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugatti Veyron Hermes, francezul magnific0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte