Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Prezentare

Peugeot 207, mon petit superstar

Peugeot vrea să deţină controlul total asupra segmentul mini şi este pe cale să-l dobândească chiar în acest an. Reţeta aplicată cu succes, încă din 1983 cu modelul 205, este simplă şi se bazează pe trei ingrediente esenţiale: consum scăzut, funcţionalitate optimă şi design expresiv.

Pornind de la aceste criterii s-a creionat familia de modele 207, pregătită să înfrunte vedete ca Ford Fiesta, Renault Clio, Toyota Yaris şi Volkswagen Polo. Privită din exterior, 207 preia linia dinamică a noului 308. O caracteristică într-adevăr comună este alungirea farurilor foarte mult pe aripi. Capota s-a pricopsit cu un „nas” care complică puţin lucrurile, în sensul că aici aspectul frontal nu prezintă trăsături de felină, aşa cum vorbeşte Peugeot despre maşinile sale, ci mai degrabă botul unui animal marin. Interiorul este unul clasic, îmbrăcat în materiale mai calitative. Spaţiul pentru pasagerii din spate este sensibil mărit, ca urmare a reconfigurării ampatamentul şi ecartamentului. Pe aceeaşi listă cu plusuri, mai notăm şi creşterea volumului standard al portbagajului, la 270 litri. Juniorul impresionează şi prin dotări: ABS, distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), airbag şofer şi pasager, servodirecţie electrică variabilă, închidere centralizată cu blocarea automată a uşilor la peste 10 km/h, aer condiţionat manual, ş.a. La capitolul motoare nimic nou, cu excepţia propusorului diesel 1,6 HDi de 90 cai putere.

Peugeot a dorit ca 207 să acapareze atenţia unui public mai matur decât al modelului 206, adică tineri între 25 şi 35 de ani, şi au reuşit. De la lansare şi până în prezent s-au vândut 521.000 unităţi faţă, de 500.000 cât se preconiza iniţial. Modelul 207 este comercializat în România la un preţ de bază de 9768 euro fără TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peugeot 207, mon petit superstar.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peugeot 207, mon petit superstar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Peugeot 207 308 trimis de
(15 ian 2008, 10:44:23
si cat e pretul cu Tva la 207 si 308?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte