Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Stars and Cars

Alfa Romeo 8C Competizione este singurul (deocamdată) automobil din lume inspirat din senzualitatea şi frumuseţea feminină. Wolfgang Egger, creatorul stilatului coupe italian, a mărturist sincer că „atunci când am conceput maşina, 

ideile îmi veneau foarte greu. Pentru a-i reflecta sensibilitatea am apelat la trăsăturile femeilor cu forme. Silueta actriţei Kate Winslet a fost cea mai potrivită proiectului pe care vroiam să-l realizez” declară Egger. Designerul nu a precizat care părţi ale corpului l-au inspirat mai intens.

Automobilele sunt apreciate şi altfel decât ne închipuim. Diverse publicaţii îşi rezervă dreptul de a le comenta într-o manieră foarte plastică, modul în care arată sau se comportă. Sedanul Ford Taurus a fost poreclit de jurnaliştii americani „cartoful”, pentru formele sale ieşite ca din pământ. O apreciere la fel de generoasă a primit şi Lotus Elite botezat de presă drept „dulapul mobil”. Mai aproape de zilele noastre, Dacia Logan a fost caracterizată de o publicaţie franceză drept „o maşină de ţărani”.  

Hummer pare un model potrivit atât pentru soldaţi, vedete de cinema dar şi politicieni. Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzzengger nu ratează nicio ocazie de a se afişa în public alături de impozantul Hummer H2. Politicianul în vârstă de 60 de ani consideră că uriaşul vehicul este singurul capabil să se alinieze cerinţelor de imagine ale unui bărbat puternic supranumit în tinereţe „Stejarul austriac”.

David Beckham, unul din cei mai bine plătiţi fotbalişti ai planetei, şi-a cumpărat până acum trei modele de acelaşi fel BMW X5 Security. Contrat aşteptărilor, englezul nu a făcut nici decum o pasiune pentru maşina blindată. Hoţii sunt motivul pentru care Beckham îşi cumpără cam des câte un exemplar din gama costisitorului SUV. Ultima dată maşina securizată i-a fost furată anul acesta în parcarea stadionului de la Barcelona.

Elton John, Naomi Campbell sau Kylie Minogue sunt foarte ataşati de taxiul londonez. Considerat în nenumărate ori drept cel mai bun şi taxi din lume, London Cab este preferat de starletele britanice în defavoarea unor maşini ultraluxoase pe care le posedă. Taxiul londonez este activ din 1947 şi în ciuda micilor schimbări estetice şi fascinează astăzi la fel de mult ca şi în primele sale zile de muncă. Chiar şi familia regală de la Palatul Buckingam se arată uneori fascinată de veteranul taxiu. Când nu plouă, Regina Elisabeta a II-a obişnuieşte să sosească la evenimente ca pasager de lux în cel mai vechi şi conservator taxi din lume.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stars and Cars.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stars and Cars0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte