Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 219 (8443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

ANUNȚ DE FINALIZARE A PROIECTULUI - "ACHIZIȚIE DE UTILAJE LA MIRIAM EMA CONSTRUCT SRL"

SC MIRIAM EMA CONSTRUCT SRL, cu sediul în Municipiul Bistrița, România, Str. Horea nr. 5, Ap. 2, județul Bistrița-Năsăud, cod poștal 420133, România, a derulat, începând cu data de 29.07.2022 și având ca termen de finalizare data de 30.06.2023, proiectul „ACHIZIȚIE DE UTILAJE LA MIRIAM EMA CONSTRUCT SRL”, cod SMIS 133269, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 7873 / 29.07.2022.

Proiectul este finanțat prin Regio - Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 - „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 1.441.835,71 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 950,340.00 lei, din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR este 807,789.00 lei, iar valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național este 142,551.00 lei.

 

Obiectivul general al societății raportat la prezentul proiect este acela de a iniția și dezvolta activitatea nouă de lucrări de pregătire a terenului pe piața din Suceava. Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Lansarea activității noi de lucrări de pregătirea terenului (conform CAEN 4312)
  2. Creșterea numărului de angajați prin angajarea a 5 persoane cu normă întreagă, din care cel puțin o persoană din categorii defavorizate, și păstrarea locurilor de muncă existente. Locurile vacante vor putea fi ocupate și de persoane cu dizabilități, atât timp cât cerințele solicitate pentru pregătirea profesională sunt conforme cu fisa postului.
  3. Obținerea unui raport cost/preț foarte bun, ce va permite oferirea unor tarife competitive

 

Rezultatele obținute în cadrul acestui proiect sunt următoarele:

  1. Creșterea competitivității societății prin achiziția următoarelor utilaje: Buldoexcavator (1 buc), Compactor nr 1 (1 buc), Miniexcavator (1 buc), Compactor nr 2 (1 buc), Troler mobil pentru iluminare cu panou fotovoltaic (1 buc), Tocător crengi și resturi vegetale (1 buc). Utilajele vor fi folosite exclusiv pentru activitatea nouă de lucrări de pregătirea terenului (conform CAEN 4312).
  2. Creșterea numărului de angajați prin angajarea a 5 persoane cu normă întreagă, din care cel puțin o persoană din categorii defavorizate, și păstrarea locurilor de muncă existente.
  3. Obținerea unei finanțări nerambursabile pentru proiect care a permis achiziția de utilaje noi, cu performanțe ridicate și consum de energie redus.

 

Din perspectiva impactului investiției la nivelul localității/regiunii, proiectul a contribuit la inițierea și dezvoltarea unei activități noi de lucrări de pregătire a terenului pe piața din Suceava, la crearea de locuri de muncă în regiune, precum și la intrarea pe piața de lucrări de pregătire a terenului din regiune a unui nou concurent, cu tarife competitive.

SC MIRIAM EMA CONSTRUCT SRL

Detalii suplimentare puteți obține de la:

Nume persoană contact: ALEXANDRU-OLIMPIU CHIȘ

Funcție: Administrator

Tel. 0749561028, e-mail: chis.alexandru200@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANUNȚ DE FINALIZARE A PROIECTULUI - "ACHIZIȚIE DE UTILAJE LA MIRIAM EMA CONSTRUCT SRL".
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANUNȚ DE FINALIZARE A PROIECTULUI - "ACHIZIȚIE DE UTILAJE LA MIRIAM EMA CONSTRUCT SRL"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei