Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 233 (8150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

”CREŞTEREA EFICIENŢEI PE PIAŢĂ PRIN ACHIZIŢIONAREA DE UTILAJE PERFORMANTE”

Proiectul  “CREŞTEREA EFICIENŢEI PE PIAŢĂ PRIN ACHIZIŢIONAREA DE UTILAJE PERFORMANTE” cod MySMIS 131681, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020,  este implementat de SC NOVEMART SRL  și are valoarea totală de 1,413,630.75 LEI, din care 950,340.00LEI reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord-Est, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord-Est. Proiectul este prevăzut a se  derula în perioada 01.06.2019 - 31.03.2023.

Obiectivul generalal societăţii SC NOVEMART SRL constă în creşterea competitivităţii sale pe piaţă, prin stimularea inovării în întreprindere, inovare rezultată prin transformarea/modernizarea unei activităţi existente, respectiv dezvoltarea unei activităţi speciale în categoria lucrărilor speciale de construcții, şi anume realizarea infrastructurilor, a lucrărilor de construcții aflate sub cota 0.00 a clădirilor, terasamente ale clădirilor, fundații instalaţii si încăperi sub cota 0.00 a clădirilor, forarea puțurilor de apă.

Obiectivele specificeproiectului sunt:

(1) Valorificarea sectorului productiv al societăţii bazat pe modernizare tehnologică, realizabil prin achiziția de 3 echipamentetehnologice inovative, care vor facilita aplicarea unui nivel înalt de tehnologie nepoluantă şi nedistructivă,respectiv achiziţionarea unui excavator pe pneuri, un compactor static, precum şi a uneibaterii solare fotovoltaice, echipamente ecoeficiente cu un grad înalt de tehnologizare, nepoluante şi cu un grad redus deconsum energetic, necesare pentru un flux tehnologic optim de prestare a lucrărilor speciale de construcții, practic necesarecreării unei specializări nepoluante şi nedistructive în categoria lucrărilor speciale de construcții, şi anume a infrastructurilor -     lucrările speciale de construcții aflate sub cota 0.00 a clădirilor,terasamente ale clădirilor, fundații instalaţii şi încăperi subcota0.00 a clădirilor, forarea puțurilordeapă

 (2) Eficientizarea activităţii de lucrări de construcții clădiri industrial şi rezidențiale desfăşurate prin folosirea de tehnologii şi utilaje noi, tehnologii noi nedistructive şi nepoluante, crearea unei tehnologii noi în categoria construcției clădirilor, şi anume a infrastructurilor (lucrările de construcții aflate sub cota 0.00 a clădirilor) – terasamente ale clădirilor, fundații instalaţii şi încăperi sub cota 0.00 a clădirilor, eficientizare tehnologică materializată printr-o creştere economică a poziției pe piaţă a societăţii.

(3) Creşterea numărului mediu de salariaţi ca urmare a realizării proiectului, faţă de nivelul înregistrat în ultimul an fiscal încheiat, respectiv crearea a trei locuri  de muncă, dintre care 3 sunt pentru persoane din categorii defavorizate.

SC NOVEMART SRL

Date de contact beneficiar:

 

Sat Pojorâta, sat Handal, nr 133, judeţul Suceava - sediu social; Municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. Valea Caselor, FN, Judeţ Suceava - punct de lucru, TEL.: 0761658427/ -, Mail: novemartconstructii@gmail.com;novemart02@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”CREŞTEREA EFICIENŢEI PE PIAŢĂ PRIN ACHIZIŢIONAREA DE UTILAJE PERFORMANTE”.
 Vizualizări articol: 233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”CREŞTEREA EFICIENŢEI PE PIAŢĂ PRIN ACHIZIŢIONAREA DE UTILAJE PERFORMANTE”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei