Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 233 (8150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

16 apartamente avariate și o femeie cu arsuri după explozia unei butelii

Marţi, 4 Octombrie 2022 (11:00:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puțin de 16 apartamente au fost afectate, iar o femeie în vârstă de 79 de ani a suferit arsuri după ce o butelie a explodat. Incidentul a avut loc în Vatra Dornei, iar la fața locului au fost trimise pentru început două autospeciale ale pompierilor și un echipaj de ambulanță. Septuagenara a fost găsită în casă speriată cu arsuri pe mâini și față, iar apartamentul situat la etajul doi era distrus în mare proporție. Explozia s-a produs în urma acumulării de gaz de la o butelie. Proprietara apartamentului, o femeie de 79 de ani, nu a simțit mirosul de  gaz în această dimineață, iar incidentul s-a petrecut în momentul în care aceasta a băgat în priză o aerotermă. Femeia a fost preluată de echipajul medical, care după ce i-a oferit primele îngrijiri a transportat-o la spital. Pompierii au găsit la fața locului alte 15 apartamente avariate de suflul exploziei, respectiv uși și tocuri distruse în diferite proporții și tencuială căzută. La unul dintre apartamentele de la etajul 2, ușa metalică s-a deformat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru deblocarea proprietarului. Două mașini parcate în zona blocului unde a avut loc explozia au fost afectate, fiind distruse geamurile. La fața locului sunt așteptați și specialiști de la Inspectoratul de Stat în Construcții, care urmează să se pronunțe vizavi de acest incident și dacă structura blocului este pusă în pericol.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 16 apartamente avariate și o femeie cu arsuri după explozia unei butelii.
 Vizualizări articol: 2993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 apartamente avariate și o femeie cu arsuri după explozia unei butelii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei