Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 233 (8150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ronaldo, un monument de tristeţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintrefotbaliştii care indiscutabil ne-au luminat existenţa prin realizările lor de excepţie se numeşte Cristiano Ronaldo. Portughezul a pornit în aventura cuceririi întregii lumi fotbalistice cu mult timp în urmă, când cel care l-a descoperit şi l-a promovat s-a nimerit să fie Ladislau Boloni, la acea vreme antrenor la Sporting Lisabona. Sigur că Loţi are rolul său în poveste, însă cred că dacă în locul său s-ar fi aflat oricare alt antrenor, CR 7 ar fi avut acelaşi drum, fiindcă un asemenea talent uluitor ar fi explodat oricum. Cristiano Ronalodo a avut o primă aventură pe teren britanic, între 2003-2009, când deşi el a dat tot ce putea da la acea vreme, contextul i-a fost defavorabil, jocul său nefiind tocmai pe înţelesul colegilor de la Manchester. Perioada sa de glorie absolută a coincis cu anii 2009-2018, în care a devenit un fel de emblemă a celei mai bune echipe din întreaga istorie a fotbalului, Real Madrid. A câştigat acolo tot ce se putea, toate trofeele lumii la nivel de echipe de club, rolul lui fiind mereu decisiv. A înscris goluri multe, unele de-a dreptul fabuloase, a depăşit bariere ce păreau de neatins, atât în La Liga,cât şi în Champions' League. Plecarea sa, dintr-o ambiţie prostească, în 2018,la Juventus, a însemnat practic renunţarea la marea performanţă, chiar dacă şi aici rolul lui a fost mereu decisiv. A crezut că reîntoarcerea la Man United îl va revigora, îl va reaşeza pe caii mari de al'dat'. N-a fost să fie: la United totul scârţâie de ani buni, de când Sir Alex a devenit spectator... iar acum şi Ronaldo! Duminică, în derby-ul nu doar local, cu City, antrenorul său l-a ţinut pe bancătot meciul, încheiat cu 3-6! De fiecare dată când televiziunea ni-l arăta, CR 7 nu mai era monumentul arhicunoscut al fotbalului, ci monumentul tristeţii. Dar deşi mi se rupea inima, totuşi nu m-am putut abţine să constat că şi-a făcut-o cu mâna lui: nu laşi Realul din mână pentru Juventus sau United de pe gard! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ronaldo, un monument de tristeţe.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Ronaldo, un monument de tristeţe2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei