Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 feb 2020 - Anul XXV, nr. 47 (7352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Am intrat în linie dreaptă pentru barajul cu Islanda

A rămas mai puțin de o lună până la meciul dintre Islanda și România, din semifinalele barajului pentru calificarea la EURO 2020, iar toate aspectele acestui duel încep să fie din ce în ce mai clare. De la starea terenului din Reykjavik, până la posibilele surprize din lotul lui Mirel Rădoi, totul prinde contur încă de pe acum.

Disputa dintre Islanda și Romania va avea loc pe 26 martie, pe stadionul ”Laugardlsvollur” din Reykjavik, de la ora 21:45. Principala problemă e că această arenă nu dispune de încălzire pentru suprafața de joc, iar partida dintre cele două naționale ar putea să se joace în condiții de iarnă. Cu doar o lună înainte de meci, gazonul arată îngrozitor, aspect clar în defavoarea trupei lui Mirel Rădoi. Cei care cred că “tricolorii” pot învinge și-n astfel de condiții vitrege, pot intra pe sport.netbet.ropentru a miza pe România la o cotă de 3.50 (valabilă la ora realizării acestui material). NetBet este una din cele mai populare destinații ale amatorilor de pariuri dar şi a celor care caută în casino jocuri precum ruleta, blackjack, sloturi și live cazino.

Va fi primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă, iar fostul selecționer de la U21 este pregătit să facă anumite schimbări în cadrul lotului. “Sunt jucători care au fost convocați și care s-ar putea să nu fie acum. De ce? Sunt unii care vin la națională doar pentru a bifa o selecție și nu mai arată că pot face parte din echipa națională. Sunt prea egoiști și nu vor mai fi la lot”, a declarat selecționerul de 38 de ani luna trecută. Cât despre situațiile anumitor jucători de la echipele de club, unde nu joacă, Mirel Rădoi a precizat că va trata fiecare caz în parte. “Sunt jucători care nu evoluează la club, dar care nu pot lipsi de la națională. Ciprian Tătărușanu este unul dintre ei. Nu înseamnă că toți care vor fi convocați trebuie să joace constant la club”, a adăugat fostul fotbalist de la Steaua București, potrivit gsp.ro.

Dacă Mirel Rădoi va dori să aducă “sânge” proaspăt la naționala mare, atunci Adrian Petre, de la FCSB, s-ar putea să reprezinte o soluție viabilă. Atacantul de 22 de ani a fost unul dintre favoriții lui Rădoi la selecționata U21, iar săptămâna trecută a fost transferat de FCSB cu 800.000 de euro de la Esbjerg, din Danemarca. Chiar dacă a jucat doar 45 de minute în primul său meci în Liga 1, în egalul dintre FCSB și Chindia Târgoviște, scor 1-1, Adrian Petre va avea în continuare șanse să impresioneze până la duelul cu Islanda, de pe 26 martie. Vârful celor de la FCSB, cotat la 1.3 milioane de euro pe transfermarkt.com, a declarat că dorește deocamdată să abordeze fiecare meci separat, fără să pună presiune asupra sa.

Claudiu Keșeru, 16 goluri în acest sezon pentru Ludogoreț (Bulgaria), și George Pușcaș, 9 reușite pentru Reading (Anglia, Championship), par să fie primele doua opțiuni din atac pentru Mirel Rădoi. Florin Andone și-a revenit după accidentare, dar în această stagiune are doar 3 goluri în 12 partide (pentru Brighton și Galatasaray).

În cazul unui succes cu Islanda, tricolorii vor juca în ultimul act al barajului, tot în deplasare, pe 31 martie, împotriva învingătoarei dintre Bulgaria și Ungaria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Am intrat în linie dreaptă pentru barajul cu Islanda.
 Vizualizări articol: 3220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Am intrat în linie dreaptă pentru barajul cu Islanda0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei