Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 feb 2020 - Anul XXV, nr. 47 (7352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cursele aeriene Suceava - Bologna, suspendate în perioada 11 martie – 2 aprilie, cele de Bergamo-Milano se reduc la două pe săptămână, iar spre Roma - una pe săptămână

Joi, 27 Februarie 2020 (16:50:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a informat, joi, printr-un comunicat de presă, că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. „Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020”, informează oficialii companiei. Astfel, în perioada 11-18 martie, frecvența săptămânală a curselor Suceava – Milano/Bergamo se reduce de la patru la două; în săptămâna 18-25 martie și 25 martie – 2 aprilie, de la cinci la două.

Cele două curse săptămânale de Bologna se anulează, în perioada 18 martie – 2 aprilie, iar zborurile Suceava – Roma se reduc, de la două la unul pe săptămână, în perioada 11-25 martie și de la trei la unul pe săptămână în perioada 25 martie – 2 aprilie. 

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. „Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie”, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursele aeriene Suceava - Bologna, suspendate în perioada 11 martie – 2 aprilie, cele de Bergamo-Milano se reduc la două pe săptămână, iar spre Roma - una pe săptămână.
 Vizualizări articol: 1991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursele aeriene Suceava - Bologna, suspendate în perioada 11 martie – 2 aprilie, cele de Bergamo-Milano se reduc la două pe săptămână, iar spre Roma - una pe săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei