Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miercurea Ciuc: Temperatură de 21,9 grade în noiembrie; maxima absolută a lunii a fost depăşită

Temperatura maximă absolută a lunii noiembrie în judeţul Harghita, de 21,8 grade Celsius, care a fost înregistrată în 2004, a fost depăşită, marţi, meteorologii consemnând la Miercurea Ciuc o valoare termică de 21,9 grade Celsius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Maxima absolută a lunii noiembrie, de 21,8 grade Celsius, înregistrată în anul 2004, a fost depăşită, marţi, în jurul orei 14.30, când la Staţia Meteo Miercurea Ciuc, mercurul a urcat în termometre până la valoarea de 21,9 grade.

"Pe la ora 14.30, am măsurat temperatura maximă de 21,9 grade Celsius, valoare care a depăşit maxima absolută a lunii noiembrie de până acum cu 0,1 grade Celsius. După ora 15.00, cerul s-a înnorat şi temperatura a început să scadă", a precizat meterologul de serviciu de la Staţia Miercurea Ciuc, Tanko Karoly.

Temperaturi neobişnuit de ridicate pentru această perioadă a anului în judeţul Harghita s-au înregistrat şi în celelalte localităţi, unde maximele zilei au urcat până la 20,5 grade Celsius la Joseni, 21,4 grade la Topliţa şi 23 de grade la Odorheiu Secuiesc.

La Staţia Meteo de pe Vârful Bucin, termometrele au indicat o valoare termică maximă de 14,2 grade Celsius, în jurul aceleiaşi ore.

Meteorologii anunţă pentru intervalul imediat următor răcirea vremii şi apariţia precipitaţiilor, care pot fi mixte în zonele înalte.

Minima absolută a lunii noiembrie în judeţul Harghita, de minus 27,5 grade Celsius, a fost consemnată în anul 1993 la Miercurea Ciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miercurea Ciuc: Temperatură de 21,9 grade în noiembrie; maxima absolută a lunii a fost depăşită.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miercurea Ciuc: Temperatură de 21,9 grade în noiembrie; maxima absolută a lunii a fost depăşită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei