Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 248 (5455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elev de la un liceu din Vaslui, în comă alcoolică la spital

Un elev în vârstă de 16 ani de la un liceu din Vaslui a ajuns în comă alcoolică la spital, miercuri după-amiază, după ce a plecat de la şcoală, deşi era de serviciu, şi a mers la un local din apropierea unităţii de învăţământ, unde ar fi băut mai multe beri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adolescentul este elev în clasa a XI-a la Liceul "Ion Mincu" din Vaslui, de unde a fost transferat recent de la Liceul "Ştefan Procopiu".

Potrivit conducerii Liceului "Ion Mincu", adolescentul ar fi băut mai multe beri într-un bar din apropierea unităţii de învăţământ, după ce a fugit de la şcoală, unde era elev de serviciu pe unitate. La un moment dat, elevului i s-a făcut rău şi a intrat în stare de inconştienţă, astfel încât persoanele aflate în local au sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe. Preluat de echipajul medical, adolescentul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a rămas internat.

"Pacientul a ajuns în comă alcoolică la spital, fără a se putea comunica cu acesta. Adolescentul a fost internat, urmând să fie supus procedurilor medicale specifice în astfel de cazuri", a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, Lelia Croitoru.

Conducerea Liceului "Ion Mincu" din Vaslui spune că a declanşat o anchetă în acest caz, în urma căreia vor fi stabilite eventuale sancţiuni pentru elev.

"Din informaţiile pe care le avem până în prezent, se pare că elevul este unul liniştit, care nu a creat probleme până acum. Am luat legătura şi cu mama lui, care a rămas surprinsă de ceea ce i s-a întâmplat fiului ei. Vom desfăşura o anchetă internă, în funcţie de care vom stabili şi eventualele măsuri de sancţionare a elevului. Cea mai mare problemă este faptul că elevul a părăsit postul din şcoală, unde era elev de serviciu pe unitate", a precizat directorul Liceului "Ion Mincu” Vaslui, Ovidiu Lisievici.

În acest caz, reprezentanţii unităţii de învăţământ au sesizat şi Poliţia şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vaslui, pentru a desfăşura un control la barul unde elevul a băut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev de la un liceu din Vaslui, în comă alcoolică la spital.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elev de la un liceu din Vaslui, în comă alcoolică la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei