Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 225 (5432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O elevă de 14 ani de la un colegiu din Vâlcea a murit călcată de tren; prima ipoteză, sinuciderea

O elevă de 14 ani de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân", din Râmnicu Vâlcea, a murit, joi, după ce a fost călcată de un tren "Săgeata Albastră", primele date ale anchetatorilor indicând că adolescenta s-ar fi sinucis, transmite corespondentul MERDIAFAX.

Poliţiştii spun că adolescenta de 14 ani, din comuna Popeşti, elevă în clasa a IX-a D la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân", din Râmnicu Vâlcea, ar fi vorbit la telefon, potrivit martorilor, până când s-a apropiat trenul, moment în care s-a aruncat în faţa garniturii.

"Fata a fost accidentată mortal de un tren în zona staţiei CFR Râmnicu Vâlcea Nord, fiind vorba despre o garnitură feroviară de persoane care circula pe ruta Sibiu - Craiova. O echipă s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. Din primele date se pare că victima nu avea la ea acte de identitate, a fost ulterior identificată, este o tânără de 14 ani. Nu este exclusă sinuciderea, aceasta este cea mai probabilă variantă. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Persoana lovită de tren este minoră, elevă la un liceu din Râmnicu Vâlcea", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Martorii spun că minora ar fi vorbit la telefon înainte de tragedie, iar ulterior s-a aruncat în faţa trenului.

Potrivit reprezentanţilor Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân", din Râmnicu Vâlcea, eleva, care locuia la internat şi trebuia să fie prezentă la cursuri joi după-amiază, era o elevă model, care avea medii peste 9.00 şi nu ar fi avut nici un motiv să se sinucidă.

"Nu credem în varianta suicidului. Era un copil bun, a intrat la liceu cu media 9,35, ieri (n.r. - miercuri) fata i-a spus dirigintelui că se simte rău şi a mers la cabinetul medical al şcolii, dar de aici şi până la sinucidere e cale lungă. Repet, nu cred în sinucidere, probabil că a fost un accident", a declarat prof. Adrian Pană, directorul Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii vâlceni continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc incidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă de 14 ani de la un colegiu din Vâlcea a murit călcată de tren; prima ipoteză, sinuciderea.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O elevă de 14 ani de la un colegiu din Vâlcea a murit călcată de tren; prima ipoteză, sinuciderea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei