Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Slobozia:Tânăr suspect de furt, găsit spânzurat în locuinţă înainte să fie audiat din nou la Poliţie

 

Un tânăr de 28 de ani, din Slobozia, suspect de furt, a fost găsit spânzurat în locuinţă, înainte să fie audiat pentru a doua oară de către poliţişti, familia bărbatului acuzând că în timpul primelor audieri acesta ar fi fost bătut de către agenţii de Poliţie, aceştia respingând însă acuzaţiile.

Rudele tânărului Viorel Voicu susţin că acesta a fost audiat la postul de Poliţie din comuna ialomiţeană Griviţa, iar când s-a întors acasă a spus că agenţii l-ar fi bătut cu o ţeavă metalică peste palme şi peste picioare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 Bărbatul era cercetat într-un dosar de furt şi a recunoscut că furase o drujbă şi o bormaşină de la un vecin. Încă de la prima audiere a înapoiat bunurile sustrase şi urma să se prezinte din nou la audieri, dar familia l-a găsit spânzurat într-un fânar.

 "L-am găsit atârnat. Am stat de vorbă, mi-a spus că agenţii l-au bătut cu o ţeavă metalică peste palme şi picioare, că o să se ducă la Poliţie, la Slobozia, că îi e frică că acolo o să-l omoare, că o să ne dea foc la casă cei trei complici la furt. De frică s-a spânzurat", a declarat tatăl băiatului.

Trupul neînsufleţit al tânărului Viorel Voicu a fost transportat la Serviciul Medico-Legal Ialomiţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii, medicii legişti stabilind că nu există semne de violenţă.

 Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa s-a autosesizat în acest caz şi a dispus cercetări faţă de cei doi agenţi de la postul de Poliţie Griviţa, rezultatele anchetei interne arătând că reclamaţiile la adresa angajaţilor instituţiei nu se confirmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Slobozia:Tânăr suspect de furt, găsit spânzurat în locuinţă înainte să fie audiat din nou la Poliţie.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slobozia:Tânăr suspect de furt, găsit spânzurat în locuinţă înainte să fie audiat din nou la Poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei