Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 50 (5257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Asistentă medicală, judecată pentru că a pretins bani de la persoane ce vroiau să se pensioneze

O asistentă medicală al Biroului de Medicina Muncii din Piteşti a fost trimisă în judecată pentru că a pretins bani de la 14 persoane, unora spunându-le că are influenţă printre medici pentru a-i determina să le pensioneze şi altora că are relaţii cât să le angajeze în instituţii publice.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Marilena Ancuţa Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Piteşti în perioada faptelor, pentru trafic de influență, în formă continuată.

Potrivit DNA, în perioada 2008 – 2011, inculpata Marilena Ancuţa Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, a pretins şi primit de la 14 persoane sumele totale de 28.947 de lei şi 5.000 de euro lăsând să se înţeleagă că are influenţă asupra unor medici pe care îi poate determina să pensioneze pe motive medicale persoanele denunţătoare sau membri ai familiilor acestora. De asemenea, inculpata Avram ar fi pretins şi primit sumele de bani pentru a interveni pe lângă funcţionari publici şi alte peroane cu funcţii de decizie pentru ca denunţătorii sau persoane apropiate acestora să fie angajaţi în cadrul unor instituţii publice (IPJ Argeş sau Serviciul de Ambulanţă Argeş) sau private (o societate comercială sau unitate bancară).

Întrucât nu au fost identificate bunuri mobile sau imobile în proprietatea inculpatei Avram Marilena Ancuţa, nu s-a instituit sechestrul penal în vederea recuperării sumelor de bani obţinute prin traficarea influenţei.

În 23 ianuarie 2013, Tribunalului Argeş a dispus arestarea preventivă pe un termen de 29 de zile a inculpatei Avram, iar la 15 februarie 2013, măsura a fost prelungită cu 30 de zile.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Argeş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistentă medicală, judecată pentru că a pretins bani de la persoane ce vroiau să se pensioneze.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asistentă medicală, judecată pentru că a pretins bani de la persoane ce vroiau să se pensioneze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei