Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 23 (5230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta le răspunde lui Stanciu şi Andronescu: Înmulţirea pâinilor nu există de la Iisus încoace

Premierul Victor Ponta le-a replicat, ieri, parlamentarilor PSD Ecaterina Andronescu şi Anghel Stanciu, care ceruseră acceptarea unor amendamente la buget, spunând că ar fi fericit dacă ar putea cineva să înmulţească banii din buget ca în minunile biblice.

Ponta a spus că deputatul PSD Anghel Stanciu i-a transmis şi lui, dimineaţă, la reuniunea grupurilor USL, o serie de amendamente ale sale legate de drumurile judeţene.

El a arătat că i-a replicat lui Stanciu că alocările nu sunt suficiente, dat că banii au fost împărţiţi corect, astfel încât nu s-a alocat mai mult judeţelor USL, aşa cum a existat practica în timpul guvernării Boc, când se aloca mai mult în judeţele PDL.

"Am răspuns tehnic: pe zona de alocări, ceea ce mi-a zis mie, alocări pe drumuri judeţene, sumele nu sunt suficiente, dar măcar le-am împărţit corect, adică pe formulă care exista şi înainte. Nu am schimbat formula acuma ca să dăm mai mult la judeţele unde e USL. Tocmai asta am schimbat faţă de Guvernul Boc şi nu aştept să mă laude cineva, aştept să mă certe chiar şi colegii mei", a spus Ponta.

În ceea ce priveşte solicitarea făcută de senatorul PSD Ecaterina Andronescu, ca 2.000 de amendamente privind investiţii în şcoli să fie acceptate, Ponta a spus că nu ştie despre ce e vorba şi nu vrea să comenteze.

"Orice amendament care este admis trebuie să prevadă de unde din altă parte să se taie banii. Adică dacă poate cineva să înmulţească banii din buget ca în minunile biblice, eu sunt fericit. Neexistând însă o asemenea posibilitate de la Iisus încoace, când vrei să dai o pâine în plus undeva, trebuie să tai din altă parte", a spus Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta le răspunde lui Stanciu şi Andronescu: Înmulţirea pâinilor nu există de la Iisus încoace.
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta le răspunde lui Stanciu şi Andronescu: Înmulţirea pâinilor nu există de la Iisus încoace0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei