Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2012 - Anul XVII, nr. 68 (4973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

IGPR: 39 de permise suspendate pentru nerespectarea regulilor rutiere la trecerea căii ferate

Poliţiştii au suspendat 39 de carnete de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare în urma verificării a 682 de autovehicule a căror şoferi nu au respectat regulile rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată, acţiunea desfăşurându-se în zece judeţe.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) remis, miercuri, MEDIAFAX, poliţiştii rutieri au aplicat, luni, 302 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 74.377 de lei, în urma unei acţiuni având ca scop prevenirea şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie la trecerile la nivel cu calea ferată.

"Acţiunea s-a desfăşurat în judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui, Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara, corespondente Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi şi Timişoara, în baza planurilor de acţiune elaborate în comun de structurile de poliţie rutieră şi poliţie transporturi", se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Printre şoferii cărora le-a fost reţinut certificatul de înmatriculare se numără şi un tânăr de 23 de ani din Iaşi care, conducând pe DC 144, nu a oprit la trecerea de cale ferată situată în localitatea Cotnari.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că tânărul montase la autoturism anvelope de alte dimensiuni decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare, motiv pentru care, pe lângă reţinerea acestui certificat, i-au dat o amendă de 240 de lei şi 6 puncte penalizare.

Acţiunea a fost organizată de Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la control participând şi poliţişti ai Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi şi Timişoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IGPR: 39 de permise suspendate pentru nerespectarea regulilor rutiere la trecerea căii ferate.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IGPR: 39 de permise suspendate pentru nerespectarea regulilor rutiere la trecerea căii ferate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei