Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Apelul meu la PSD şi PC e să nu uite cu cine ne batem

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, ieri, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD şi la PC, solicitându-le să nu uite nici o secundă cu cine se bat şi că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.
"Apelul meu în numele tuturor colegilor din conducerii PNL, către toţi membrii partidului nostru, către toţi simpatizanţii noştri, către partenerii noştri de alianţă, în care avem în continuare deplină încredere şi faţă de care ne comportăm cu maximă onestitate este acesta: de a nu uita nici o secundă cu cine ne batem, pentru cine ne batem şi cu ce mijloace ne batem", a spus Antonescu.
El a precizat că lupta USL este împotriva regimului Traian Băsescu.
"Ne batem împotriva regimului Băsescu, indiferent câte guverne la mâna a doua, a treia, pretins nou-nouţe ar mai face, ne batem pentru oamenii care vor un alt mod de a fi guvernată România şi alţi oameni care să guverneze Românie şi ne batem cu mijloacele care includ şi mijloace democratice, dar nu se reduc niciodată la acestea", a spus Antonescu.
El a precizat că PNL este decis să îşi facă datoria fără ezitări şi fără jumătăţi de măsură, manifestând încredere că şi PSD şi PC, partenerii din USL, gândesc, simt şi vor face la fel.
"PNL este hotărât, cu responsabilitate, cu fermitate, fără jumătăţi de măsură, fără ezitări, să îşi facă datoria. Avem toată încrederea că partenerii noştri de alianţă, partenerii noştri din USL, gândesc la fel, simt la fel, sunt hotărâţi să facă la fel", a spus Antonescu.

 

Ponta: Eu cu Antonescu ne completăm, avem obiective comune, chiar dacă nu vorbim la fel

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că deşi uneori vorbeşte altfel decât Crin Antonescu, se completează reciproc în ceea ce priveşte obiectivele USL.
Ponta a spus că este de acord cu afirmaţia lui Antonescu privind adversarul politic al USL.
"Avem amândoi obiective comune. Chiar dacă uneori vorbim diferit, amândoi urmărim aceleaşi obiective", a adăugat el.
Ponta a spus, referindu-se la unii liberali care au criticat discursul pe care l-a ţinut în Parlament la învestirea Cabinetului Ungureanu, că aceştia nu au înţeles ce a vrut să transmită el.
"Nu o să mă schimb de acum încolo şi vreau ca şi Crin Antonescu să nu se schimbe. Chiar dacă nu vorbim la fel, ne completăm şi urmărim acelaşi obiectiv politic"”, a mai afirmat Ponta, referindu-se la nemulţumirile de ordin "stilistic" exprimate de Antonescu.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că liberalii nu se potrivesc "stilistic" cu "suflul nou" al discursului liderului PSD Victor Ponta, în Parlament, la şedinţa de învestire a Guvernului Ungureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Apelul meu la PSD şi PC e să nu uite cu cine ne batem.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Apelul meu la PSD şi PC e să nu uite cu cine ne batem0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   K trimis de
(10 feb 2012, 14:08:46
Esti de mult apus mai Crin!Si ponta si-a dat seama.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei