Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Cronica Cârcotaşilor" continuă fără Şerban Huidu, care se retrage din viaţa publică

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" va continua la Prima TV însă fără Şerban Huidu, care ar urma să anunţe, miercuri, că intenţionează să se retragă din viaţa publică, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate echipei emisiunii de televiziune.

Sursele citate au declarat că Mihai Găinuşă, colegul lui Huidu, va realiza în viitor emisiunea, nefiind luată până acum decizia cooptării unui alt eventual co-prezentator.

"Şerban Huidu va anunţa, cel mai probabil miercuri, că se retrage din viaţa publică", au declarat sursele citate.

De altfel, vineri, reprezentanţii Prima TV au declarat, pentru MEDIAFAX, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză. "Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii televiziunii.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Mihai Găinuşă nu a putut fi contactat.

Pe de altă parte, emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv şi întreruptă în 17 octombrie, după accidentul lui Şerban Huidu, a fost înlocuită luni dimineaţa cu programul "Kissteria Matinală", cu Johnny şi Angel.

Iniţial, în 17 octombrie, "Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM a fost înlocuită cu "Kiss Music", la momentul respectiv reprezentanţii companiei din care face parte postul de radio declarând că emisiunea matinală nu va fi difuzată toată săptămâna. "Cronica Cârcotaşilor" de la Kiss FM, difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00, a fost întreruptă în urma accidentului din 16 octombrie în care a fost implicat Şerban Huidu şi care a fost soldat cu moartea a trei persoane.

Realizatorul de televiziune şi radio Şerban Huidu, în vârstă de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Lungu Ştefan Balogh, de 65 de ani şi Magda Drăghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat după impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost dus în stare gravă.

Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km. la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, în 18 octombrie, urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Cronica Cârcotaşilor" continuă fără Şerban Huidu, care se retrage din viaţa publică.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Cronica Cârcotaşilor" continuă fără Şerban Huidu, care se retrage din viaţa publică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei