Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul ministrului Sănătăţii a câştigat concursul pentru şefia Spitalului Clinic Judeţean din Oradea

Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, a câştigat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, el fiind singurul candidat, după ce Gavril Grebenişan, care deţinea interimar această funcţie, s-a retras luni dimineaţă.

Ritli Ladislau Csongor a fost declarat câştigător al concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea. Informaţia apare pe site-ul unităţii medicale, luni, la ora 14.00, cu toate că, potrivit anunţului de desfăşurare a concursului făcut săptămâna trecută de către Primăria Oradea pentru luni era programată doar prima probă din cele trei, şi anume testul-grilă pentru verificarea cunoştinţelor din legislaţia privind managementul unităţilor sanitare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform rezultatelor publicate pe site-ul Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, Ritli a participat, tot luni, la proba de susţinere a proiectului de management, programată pentru miercuri, şi la interviul în faţa membrilor comisiei de concurs, probă programat să aibă loc joi.

Potrivit anunţului de pe site-ul unităţii medicale, fiul ministrului Sănătăţii a obţinut la testul-grilă nota 9.20, iar la celelalte două probe a fost notat cu 10.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX pentru a explica de ce concursul, care trebuia să aibă loc pe durata a patru zile, s-a încheiat după o singură zi, preşedintele Comisiei de concurs, viceprimarul municipiului Oradea Gheorghe Carp, a afirmat că aşa au decis membrii acestei comisii.

"Dacă celălalt candidat (Gavril Grebenişan - n.r.) s-a retras, membrii comisiei au decis să organizeze toate trei probele într-o singură zi. Şi aşa nu mai are cine să conteste rezultatele", a declarat Carp.

Comisia de concurs a fost formată din viceprimarul Gheorghe Carp (de profesie medic, preşedintele comisiei), juristul Adrian Cocoş (şef al Direcţiei de Resurse Umane a Ministerului Sănătăţii, post pe care îl ocupă prin detaşare, el fiind anterior şeful serviciului de resurse umane al DSP Bihor, instituţie pe care a reprezentat-o în comisie) şi conferenţiarul universitar dr. Ciprian Brisc (reprezentant al Facultăţii de Medicină şi Farmacie a Universităţii Oradea).

Ritli Ladislau Csongor a fost singurul candidat la concursul pentru şefia Spitalului Clinic Judeţean din Oradea după, ce luni dimineaţă, cu două ore înaintea începerii primei probe, managerul interimar al unităţii Gavril Grebenişan şi-a retras dosarul.

"Mi-am retras candidatura. Fiecare să înţeleagă ce doreşte", a declarat Grebenişan.

Ritli Ladislau Csongor a fost manager al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix până în anul 2009, după care a devenit consilier al lui Cseke Attila la Ministerul Sănătăţii, unde avea atribuţii pe linie juridică, încetând raporturile de muncă odată ce tatăl său, doctorul Ritli Ladislau, a preluat conducerea ministerului, în luna august a acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul ministrului Sănătăţii a câştigat concursul pentru şefia Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul ministrului Sănătăţii a câştigat concursul pentru şefia Spitalului Clinic Judeţean din Oradea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PCR-ul exista si azi trimis de
(26 oct 2011, 09:19:38
pe idea ,pile ,cunostinte si relatii ,PCR-ul nu a murit si va ramane vesnic in inimile noastre de romini .
asa cum sa avansam,oare nu mai sunt in oradea oameni cu studii superioare si buni menegeri capabili sa conduca un spital??
e, e nu.sunt dar cine e prost sa se puna cu fiu de ministru?
asa am fost si eu in generala in clasa cu fiul directorului el lua 10 eu luam 9 sau daca el lua 8 eu luam 7.
concluzia :tre sa fii fiul cuive in tara asta sa fii cineva.nu conteaza nici cate facultati ai si nici cat ai invatat
e e e ce sa mai zici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei