Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2011 - Anul XVI, nr. 249 (4847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Huidu a cerut documente de la clinica din Viena unde a fost internat; astăzi este aşteptat la Parchet

Şerban Huidu a fost citat să se prezinte, astăzi, la Parchetul Judecătoriei Braşov pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă, în urma accidentului pe care l-a provocat pe DN 1, avocatul acestuia precizând că realizatorului TV i s-a transmis să aducă mai multe acte medicale.

Şerban Huidu a fost citat de procurori să se prezinte, astăzi, la ora 09.30, la sediul Parchetului Judecătoriei Braşov, unde ar urma să fie audiat şi să îi fie
aduse la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Braşov, prim- procurorul Carmina Reit, lui Şerban Huidu i-a fost trimisă o citaţie, în urmă cu câteva zile, prin care este chemat la audieri, astăzi, de la ora 09.30.

"A fost citat şi probabil că va veni. Nu cred că se pune problema să fie nevoie să fie adus", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, prim-procurorul Carmina Reit.

Ion Mînjină, avocatul lui Şerban Huidu, a declarat, la rândul său, că realizatorului TV i s-a comunicat să aducă mai multe documente medicale
care să ateste faptul că era apt pentru a conduce autovehicule, iar în prezent aşteaptă documente medicale de la clinica din Viena unde Huidu a fost spitalizat în urma accidentului de schi.

"I s-a transmis să fie aduse documente medicale, iar în măsura în care le are le va prezenta. Mai trebuie să vină nişte documente şi din Austria, pe care le-am solicitat (...) Este foarte afectat de tot ce s-a întâmplat, iar asta nu trece de la o zi la alta", a precizat avocatul Ioan Mânjină.

Avocatul lui Şerban Huidu declara, miercuri, pentru MEDIAFAX, că realizatorul TV nu avea vreo interdicţie de a conduce de la medicii care l-au tratat în urma accidentului de schi de iarna trecută. Avocatul preciza chiar că Şerban Huidu "este în posesia unei scrisori medicale" prin care, după accidentul de schi de iarna trecută din Austria, la finalul tratamentului şi perioadei de supraveghere, i se recomandă să-şi reia toate activităţile anterioare, "implicit pe aceea de a conduce".

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, marţi, urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

În dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal din cauza rupturilor de organe interne.

Cele trei persoane care au murit, duminică, în urma accidentului provocat de realizatorul TV Şerban Huidu erau colegi la o firmă din Braşov, Ioan Garbis şi Magda Drăghici fiind patronii, iar Ştefan Lungu Balogh, şoferul, şi duminică se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate.

Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km. la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Judecătoriei Braşov, până în prezent în acest dosar au fost audiaţi şapte martori, care au avut declaraţii contradictorii, unii susţinând că maşina de teren condusă de Şerban Huidu a intrat în depăşire, iar alţii că a derapat şi astfel a ajuns pe contrasens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Huidu a cerut documente de la clinica din Viena unde a fost internat; astăzi este aşteptat la Parchet.
 Vizualizări articol: 1013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Huidu a cerut documente de la clinica din Viena unde a fost internat; astăzi este aşteptat la Parchet5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei