Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iul 2011 - Anul XVI, nr. 167 (4765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu se află pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, competiţie care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare, în staţiunea Sinaia.

Pe lista cu piloţii înscrişi la competiţia automobilistică programată săptămâna viitoare la Sinaia figurează şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care va participa la două etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, ce vor avea loc în perioada 22 - 24 iulie, la Sinaia, sub denumirea "Trofeul Sinaia Forever".

Conform organizatorilor, Tăriceanu va intra în competiţie cu numărul 222 şi va concura pe o maşină Lancia Fulvia HF din partea clubului Auto Clasic Sport&Club.

Până vineri, la trofeul "Sinaia Forever" s-au înscris 41 de piloţi, între care şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, care va concura, la fel ca şi anul trecut, pe un autoturism Dacia Logan, înscrierile putându-se face până luni, 18 iulie.

Traseul celei de a treia ediţii a Trofeului "Sinaia Forever" are o lungime de 3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Aceasta nu este prima participare a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la o competiţie automobilistică, el participând şi anul trecut, tot la Sinaia, la a doua ediţie a trofeului "Sinaia Forever".

Pasionat de automobile, dar şi de pilotaj, Tăriceanu a participat şi la Raliul Argeşului, în mai 2010, la volanul unei maşini din 1970, dar şi la un show demonstrativ numit "Gala Campionilor", care a avut loc în decembrie 2010, tot la Sinaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Senna-Rossi-Capirossi trimis de
(18 iul 2011, 20:23:28
"Bot de cal,alias "Motocicleanu" sau Razgandeanu",o sa-si rupa iarasi piciorul sau o sa cada in cap aidoma "carlanului naravas Ponta".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei