Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iul 2011 - Anul XVI, nr. 167 (4765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără limite

Logan-ul poliţiei, izbit în trafic de o maşină a contrabandiştilor de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism Logan al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a fost izbit violent în trafic de o maşină al cărei şofer nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii şi a încercat să fugă din calea lor.

Toată povestea s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7:30.

În maşina de poliţie se aflau agenţi de la Postul de Poliţie Frătăuţii Noi, care erau în timpul serviciului, pe drumul comunal Sasca. La un moment dat, poliţiştii au observat o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, care era precedată de un autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie.

Poliţiştii i-a făcut semn şoferului autoutilitarei să tragă pe dreapta, recunoscându-l la volan pe un anume Constantin B., în vârstă de 25 de ani, din localitate. Acesta a redus iniţial viteza de deplasare, după care a efectuat virajul la stânga, lovind în partea din faţă autospeciala de poliţie şi demarând de la faţa locului.

Celălalt autoturism suspect, maşina de teren, a întors şi a luat-o direct pe câmp, peste mai multe terenuri cu culturi agricole.

Maşina de poliţie a fost avariată serios în partea din faţă, agenţii neputând pleca în urmărirea fugarilor.

Prin staţie, însă, au anunţat Poliţia Rădăuţi, la faţa locului fiind trimişi de urgenţă poliţişti de la Circulaţie, precum şi echipaje de la Bilca, Frătăuţii Vechi şi Gălăneşti.

Împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, poliţiştii au scotocit zona şi, verificând traseul parcurs de autoturismul de teren, au reuşit să dea de acesta într-un lan de porumb. Maşina era neasigurată şi fusese abandonată, iar în interiorul autoturismului s-au găsit 21 de colete, ambalate cu folie neagră tip sac menajer. 

Maşina a fost tractată până la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, fiind numărate în total nu mai puţin de 10.420 de pachete de ţigări de provenienţă Ucraina, valoarea de piaţă fiind de circa 94.000 de lei.

„Ţigările au fost tratate criminalistic, fiind relevate şi ridicate fragmente de urme papilare, fiind folosit şi câinele de urmă din dotarea subunității”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, precizându-se că autoturismul a fost indisponibilizat, iar ţigările ridicate în vederea confiscării, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logan-ul poliţiei, izbit în trafic de o maşină a contrabandiştilor de ţigări.
 Vizualizări articol: 5027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Logan-ul poliţiei, izbit în trafic de o maşină a contrabandiştilor de ţigări4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cam pe cand un elicopter??? trimis de
(18 iul 2011, 11:15:08
in fiecare zi vad ca se prind mii de pachete de tigari ceea ce pt bugetul de stat e destul de bun.....pe cand un elicopter in zona si niste Jeepuri bune pt politistii din zona?? sau macar masinile care ei le confisca sa se transforme in masini de politie.....
1.1  RE: Cam pe cand un elicopter??? trimis de
(18 iul 2011, 12:47:36
Politia de frontiera din judetul Suceava dispune de elicopter si de masini de teren performante dotate cu camera de vedere cu termoviziune, am vazut asta in comuna Straja unde am bunici. Chiar am auzit multi suceveni "destepti" spunand ca celor de la politia de frontiera li s-a dat masini prea luxoase si prea scumpe.
1.2  RE: Cam pe cand un elicopter??? trimis de
(18 iul 2011, 13:48:21
1. Stelule tu stii ce se intampla cu pachetele de tigari confiscate? Iti dau eu raspunsul. Se ard. Asa ca nu vad cu ce-ar fi destul de bun pentru bugetul de stat.
2. Cine are de adus tigari, le aduce... ca sa nu mai fie atat de bun pentru bugetul de stat.
1.3  RE: Cam pe cand un elicopter??? trimis de
(18 iul 2011, 17:13:48
pai e bun sa prinzi tigarile de contrabanda pentru ca de aceasta forma nea´Ion o sa-si cumpere tigari care au platit impozite la stat in loc de altele mai ieftine fara impozite............impozite!!
Iar cand spun jeepuri etc spun pentru politia normala nu cea de frontiera, cea de frontiera e normal sa aiba camere de viziune , jeepuri etc etc etc . Politia locala trebuie sa fie bine echipata.
2.   Sunt de toate trimis de
(18 iul 2011, 11:32:59
Politia de frontiera a primit de curand super masini pt patrule si interventii. Au Land Rovere Discovery 4 cu echipamente de termoviziune si Iveco Massif, niste masini de teren veritabile care au reductor si diferentiale blocabile dar probabil baietii veseli nici macar nu stiu cum se folosesc aceste sisteme. Cu siguranta masinile alea zac prin garaje si sunt folosite doar la parade sau, le folosesc foarte rar ca sa faca economii la carburanti si ca sa dea bine in ochii mai marilor de la inspectorate.
2.1  RE: Sunt de toate trimis de
(18 iul 2011, 14:15:10
TEFUTESCU-le, daca nu ai sta toata ziua in casa si ai mai iesi putin pe la sosea ai vedea ca jeepurile alea minunate circula. dar nu le cauta pe la mare frate, alea sunt pentru teren muntos. Dar ce sa le faci la unii? Sunt ca si cainii: cand nu au ce face isi...gasesc!
2.2  RE: Sunt de toate trimis de
(19 iul 2011, 10:00:05
da cine trece cu tigarile prin vama trec frontiera frate
3.   Interesant! trimis de
(18 iul 2011, 11:34:45
Eu sunt tare curios cum a trecut masina asta prin vama?
4.   TEFUTESCU trimis de
(18 iul 2011, 11:44:12
e adevarat ce zici ..eu am vazut masinile tocmai cand erau prin sv pe trailer.. Sincer la ce masini am vazut m.am speriat. Dar nu stiu unde au intrat.. credca deja incep sa dea in rugina.. chiar nu inteleg nici eu de ce nu se folosesc acele masini.!!
5.   Contrabanda trimis de
(18 iul 2011, 13:39:00
sunt dotati baieti si au de toate dar probabil smecherasii cu tigarile nu au dat destul dreptul si nu iau uns pe toti si de asta au cazut in plasa.s-au smecherit politaii si vreau din ce in ce mai mult ca doar e sezon de vacanta si cheltuielile au crescut,aistai viata in romania.
6.   Toti cei care ati comentat sunteti niste prosti trimis de
(18 iul 2011, 13:48:21
si eu as face contrabanda, dar n`am bani sa incep asa o "afacere" .Imi caut de munca de 3 luni si ceva si nimic, peste tot ma tine in probe si apoi aduce altii cu care face la fel si tot asa. Ce ati vrea sa facem ca sa putem supravietui, ce ar trebui sa fac sa am ce sa mananc si sa am o haina pe mine, ce imi ofera statul roman, unde sa muncesc cinstit sa fac bani sa am ce manca si sa am ce sa imbrac???
Ce iti ofera romania ?
Au furat`o toti marii romaniei, de la Iliescu, in jos, pana acum cativa ani???
Ce ar trebui sa faca un absolvent al unei facultati modeste ???
Unde il trimiteti la munca???
Oferiti`ne locuri de munca si posibilitate de a putea trai modest in tara noastra si fiti siguri ca nu vor mai fi atatea ilegalitati.
Fiti si mai siguri ca aceste tigari intra in romania si tot acesti oameni buni sa spun asa le cumpara si apoi le vand mai departe, politaii au salarii de ca.cat, voi credeti ca ei muncesc atat pentru 2-3 lei in buzunar la sfarsitul lunii, hai sa fim seriosi.
Cum il cheama pe acel politai care vinde petarde si tigari in bazarul din Suceava?
Asa ca n-o mai sugeti la rece. gura mica si joc de glezne ca indata vom fi dresati de cei din parlament si vom fi precum cainii la parade, vom juca asa cum ne spun cei de sus. O zi buna tuturor si sa ne auzim cu bine.
Vreau sa specific ca nu am nimic cu nimeni, insa nu comentati aiurea, ca daca ati putea face si voi ceva ilegal, ati face pentru un ban in plus.
6.1  RE: Toti cei care ati comentat sunteti niste prosti trimis de
(18 iul 2011, 17:17:58
nu stiu cum sa inteleg raspunsul tau....adica daca nu gasesti de munca, legea ar trebui sa considere licit ca poti fura? sau e doar un protest impotriva celor de sus care fura mai mult???daca se doreste eradicarea coruptiei totul incepe de jos. De la a denunta doctorul care cere spaga, politistul de la circulatie, etc etc
6.2  RE: Toti cei care ati comentat sunteti niste prosti trimis de
(18 iul 2011, 19:49:30
poate ca am 21 de ani si multi dintre voi veti spune ca sunt copil si nu stiu cum e treaba. Pe cine sa denunti in tara asta ca toti sunt niste corupti, e unul mai corupt decat altul in romania.
Si nu ar trebui ca legea sa treaca peste asa ceva, si anume sa furi sau sa talharesti, insa din a aduce tigari sau alta marfa de contrabanda nu vad ceva rau in asta. Tu cumperi marfa din Ucraina sau Republica Moldova, nu o furi, nu o gasesti. Din moment ce nimeni in tara asta nu iti ofera nimic, ce poti sa faci? Din ce sa mananci o bucata de paine sau sa imbraci o haina???
Din nimic?
Am fost la un interviu pentru angajare la o firma X totul bine si frumos, o multime de responsabilitati si restrictii, OK am trecut peste asta, este normal sa ai responsabilitati la locul de munca, dar cand a venit vorba de salar imi spune angajatorul ca uite, nici nu a inceput munca si vrea sa stie salariul.
Intr`
6.3  RE: Toti cei care ati comentat sunteti niste prosti trimis de
(18 iul 2011, 19:54:18
scuze, am apasat ENTER fara sa vreau.
Intr`un final imi spune si salariul, nimic neobisnuit, Bonuri de masa si un salar de 320 de lei lunar, adica ei vor ca o persoana sa poata trai dintr`un asa salar.
Sa spunem ca bonurile ar valora 150 de lei
Sa CALCULAM un salariu:
150 RON(bonuri) +
320 RON(salar)
_____________
470 RON lunar.

Pai sincer sa fiu as trai prea bine doua luni sa muncesc si deja stau un an acasa cu banii astia.
Unde o sa ajungem in ritmul asta?
Nimeni nu mai sta in tara sa munceasca, toti pleaca in occident sa munceasca, toti merg de colo-colo, iar apoi se intorc aici sa`si traiasca restul zilelor, sau se stabilesc in strainatate.
RUSINE, am fost o tara fara datorii la nimeni si acum suntem datori vanduti, si nu numai noi, ci si nepotii copiilor nostri.
RUSINE HOTILOR. HUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
6.4  RE: Toti cei care ati comentat sunteti niste prosti trimis de
(19 iul 2011, 02:51:11
ai 21 de ani ....bravo la varsta ta lucram la o banca din romania si aveam salar cam 150 de marci deci mult mai putin decat tine...asta in timp ce majoritatea salariilor nu treceau de 50 de euro.....ca sa muncesti undeva intai trebuie sa stii sa faci ceva si apoi sa fii o rotita din acea firma care produce profit. odata ce esti productiv pt o firma poate iti mareste salarul....intre timp imi pare rau pt tine nu ai demonstrat inca nimic.
iar eu cred ca din pacate generatia voastra nu ar trebui sa gandeasca ca e normal sa iei marfa din ucraina si sa o vinzi in romania....eu as spune ....perfect dar intai plateste impozitele pt marfa aceea pt ca daca nu ii furi painea de la gura de la ala cu tutungeria, si furi 2 pungi cu sange de la spital care s-ar cumpara cu impozitele acelea..........iar pe romania ceea ce o omoara e fix neplata impozitelor...daca toata lumea ar plati impozite si ar fi corecta ...3 ani de zile s-ar suferi pentru nimeni nu ar mai trai din spaga dar dupa 3 ani nu ar mai fi nevoie sa traiesti din spaga.........TREZITI-VA odata.....
7.   Comentariu trimis de
(18 iul 2011, 15:09:50
costy,problema e alta,mergi la frontiera si fa un ban cinstit,muncit ,sa vezi te lasa acei salariati cu salarii modeste [din care nu au cu ce -si plati ratele]?sau dute in bazar de vinde si tu[nu ai fi singurul cu facultate modesta].
7.1  RE: Comentariu trimis de
(18 iul 2011, 16:36:22
scuza`ma dar nu cred ca ai inteles bine ceea ce am vrut eu sa spun.
Oricum niciodata nu am fost de partea autoritatilor care exagereaza, fac abuz de functie si fel si fel de abuzuri.
De ce totul este legat in ziua de astazi de cunostinte, rude, prieteni, "ajutoare" cum se poate ca unii copii care nici macar 16 ani nu au ca conduca masini de zeci de mii de euro?
Ca eu sunt fiul lui X sau nasul meu este Y, sau cel mai des intalnit este textul stai asa ca vine unchiul meu, sau chem eu pe Z persoana. Ce este asta frate, cum a spus si un fiu de politist intr`un articol cu mult in urma, "In Suceava nu aveti niciunul ce sa`mi faceti." Ce inseamna asta?
Ori sunt facute legile pentru toti, ori aici este ca in jungla, animalele mari le "mananca" pe cele mici.
Coruptia a pus stapanire pana si pe preoti, care nu le mai ajung 10 lei pentru un acatist, mai nou sunt preturi fixe si acolo.
8.   =)) trimis de
(18 iul 2011, 20:04:25
bravo costyyysv complimente se vede sa esti prin alta tara..romanii nostrii comenteaza si ei dar nu stiu ca maine poi maine nici ei nu au cu ce traii.
9.   Ba davidson! trimis de
(18 iul 2011, 20:50:30
este in tara amaratul de costache,nu joaca teatru,am fost si eu ca el!
9.1  RE: Ba davidson! trimis de
(18 iul 2011, 22:49:11
T_REX, cine esti, ma stii de undeva?
10.   !! trimis de
(18 iul 2011, 23:09:03
degeaba au astia de la politia de frontiera land rover discovery 4 cu termoviziune ca "baietii" tot trec tigari pe rupte.saptamana trecuta am vazut in Straja un Audi A4 cu numar de Anglia plin cu tigari si un VW Passat(tot cu nr de Anglia), avea pana si pe scaunul din fata baxuri cu tigari.au trecut pe la ora 8 dimineata.deci masinile sunt doar de "decor".astia sunt mana in mana cu politia!!!
11.   Pt. Stelu trimis de
(18 iul 2011, 23:45:22
Imi pare rau ca te contrazic dar nu sunt de acord cu tine ca eradicarea coruptiei se face de jos in sus, pildele vechi nu se dezmint, si se zice ca
12.   ...... trimis de
(18 iul 2011, 23:46:43
pestele de la cap se strica, asa ca cine are urechi de auzit, sa auda!
13.   Pt Chilla trimis de
(19 iul 2011, 03:03:03
Pestele la cap e imputin in toate tarile din lumea asta din USA pana in China.....coruptia poate fi de mii de feluri , aici se practica doar la nivel de multinationale si influente puternice la nivel strategic de decizii de control etc......in schimb nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa-i spun polistului in timp ce ma amenda ca ii dau 100 de euro ca sa spuna ca nu m-a vazut....sau sa merg la primarie si sa le spun sa-mi dea o hartie ,pt care se asteapta 3 zile , in aceasi zi ca le dau 200 de euro......iar la doctori nici nu mai vorbesc pt ca s-ar prapadi de ras......acolo e problema . coruptia in primul rand trebuie scoasa din sange la fel precum un drog. Sa nu-ti treaca prin cap sa o dai ....iar asta inseamna educatie ...educatie pentru viitoarele generatii.........nu ma bag in razboaie de proverbe pentru ca am posta trei zile....bob cu bob se umple sacul...etc etc...... e clar ca inasprirea legilor impreuna cu inchisoarea pe viata pentru functionarii care accepta mita , impreuna cu un premiu de 4000 de euro premiu pentru fiecare politist , procuror si denuntant care ajuta la prinderea coruptilor ar ajuta la eradicarea coruptiei........ dupa primii 1000 prinsi cu inchisoare pe viata nu mai pune unul mana.....si ai cheltuit doar vreo 20 de milioane de euro.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei