Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iul 2011 - Anul XVI, nr. 163 (4761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

IGSU: 40 de locuinţe, beciuri, pivniţe din localităţi de pe raza a nouă judeţe, afectate de vijelii

Un număr de 40 de locuinţe, beciuri şi pivniţe din 11 localităţi de pe raza judeţelor Bihor, Buzău, Covasna, Dolj, Harghita, Hunedoara, Prahova, Sălaj şi Teleorman au fost afectate, în ultimele 24 de ore, de ploi torenţiale şi vijelii, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Aproape 140 de angajaţi IGSU au intervenit în acest interval, pentru limitarea efectelor produse de fenomenele meteo, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Aceştia au avut la dispoziţie 15 autospeciale de intervenţie şi 24 de motopompe. La acţiuni au colaborat şi 30 de membri ai comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă şi angajaţi ai Poliţiei Române, cu opt mijloace de intervenţie.

În total, au fost afectate peste 40 de locuinţe, beciuri şi pivniţe, trei străzi, trei drumuri comunale, un pod, un pasaj, subsolurile a şase operatori economici şi a unui obiectiv social din 11 localităţi de pe raza judeţelor Bihor, Buzău, Covasna, Dolj, Harghita, Hunedoara, Prahova, Sălaj şi Teleorman.

Cele mai mari probleme s-au înregistrat în Buzău, unde au fost inundate 16 case, 11 beciuri, un pasaj, două străzi, precum şi subsolurile a şase operatori economici şi a unui obiectiv social. În judeţul Buzău au intervenit aproape 80 de angajaţi IGSU, precum şi 16 membri ai comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă şi poliţişti.

Un număr de 15 localităţi vasluiene au rămas fără curent, ieri după-amiază, din cauza unor defecţiuni apărute în reţelele de transport al energiei electrice, cel mai probabil ca urmare a furtunii din judeţul Vaslui.

Zece gospodării şi un drum naţional din municipiul Huşi au fost inundate, ieri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, însoţită de un vânt puternic care a doborât un copac în curtea unui depozit de construcţii din oraş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, zece gospodării de pe şoseaua de centură din municipiul Huşi au fost inundate, în urma unei ploi torenţiale, din cauză că reţeaua de canalizare a oraşului nu a putut prelua apele pluviale de pe străzi.

Totodată, şi drumul naţional DN 24A Huşi - Murgeni - Bârlad a fost inundat, pentru o perioadă scurtă de timp, la ieşirea din municipiul Huşi, însă fără a afecta traficul rutier în zonă.

Tot în Huşi, rafalele puternice de vânt au doborât un arbore la pământ, în curtea unui depozit de materiale de construcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IGSU: 40 de locuinţe, beciuri, pivniţe din localităţi de pe raza a nouă judeţe, afectate de vijelii.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IGSU: 40 de locuinţe, beciuri, pivniţe din localităţi de pe raza a nouă judeţe, afectate de vijelii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei