Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iul 2011 - Anul XVI, nr. 163 (4761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape 3.000 de români s-au înscris în proiectul "Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor"

Aproximativ 3.000 de români s-au înscris până marţi în proiectul "Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor", iniţiat de Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, pentru omologarea recordului fiind nevoie de participarea a cel puţin 7.000 de oameni.

Au mai rămas 14 zile până când România ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cea mai mare lecţie de prim ajutor. "Vino pe stadionul Dinamo pe 26 iulie!" este îndemnul cu care Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov (SABI) îi invită pe români să participe la cea mai mare lecţie de prim ajutor cu care România ar putea intra în Cartea Recordurilor.

Iniţiatorii proiectului au deschis, marţi, o pagină de internet - www.salveazatu.ro - care conţine informaţii despre cursul de suport vital de bază.

Pentru ca recordul sa fie omologat, este nevoie de participarea a cel puţin 7.000 de persoane, până marţi fiind înscrişi 3.000 de oameni.

Cei care vor să se înscrie în proiect trebuie să completeze un formular special pe site-ul www.sabif.ro sau să meargă la secretariatul Societăţii de Salvare Bucureşti, din strada Mihai Eminescu.

Evenimentul va avea loc marţi 26 iulie, pe stadionul Dinamo din Bucureşti. Sub supravegherea a 700 de instructori specializaţi, cursanţii vor practica procedurile de resuscitare învăţate (cursul de suport vital de bază) pe 700 de manechine comandate special pentru eveniment.

După lecţia de prim ajutor, manechinele vor fi donate serviciilor de ambulanţă din ţară şi unităţilor de primiri urgenţe din spitale.

În 26 iulie, românii vor încerca să doboare recordul deţinut de Mexic, din 2010, cu 6.577 de cursanţi care au învăţat să facă resuscitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 3.000 de români s-au înscris în proiectul "Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor".
 Vizualizări articol: 332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 3.000 de români s-au înscris în proiectul "Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei