Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iul 2011 - Anul XVI, nr. 163 (4761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doctoranzi şi studenţi români, cercetaţi pentru trafic de droguri pe ruta Olanda-România

Patru tineri români, dintre care un doctorand la Geneva, un student la Drept şi o studentă la Academia de Studii Economice, sunt cercetaţi de poliţiştii de la Antidrog şi procurorii DIICOT pentru trafic de droguri pe ruta Olanda-România.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, au început ancheta în urmă cu trei luni, vizând destructurarea unei importante reţele internaţionale de traficanţi de droguri de risc (cannabis), se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

Primii suspecţi au fost identificaţi drept Robert B., de 25 de ani, din Bucureşti, Viorel R., de 23 de ani, din Drobeta Turnu Severin, Ionuţ C., de 25 de ani şi Cristina N., de 22 de ani, ambii din Bucureşti.

Robert B., doctorand în management la Universitatea din Geneva şi Viorel R., student în anul IV la Facultatea de Drept din Timişoara, au fost prinşi în 3 aprilie în flagrant delict, în timp ce transportau aproximativ 3,3 kilograme de cannabis cu un grad ridicat de puritate. Din investigaţii a reieşit că drogurile au fost cumpărate din Olanda şi introduse în ţară în aceeaşi zi, cu un autoturism, ascunse într-un colet. Poliţiştii au mai confiscat de la tineri şi 695 de euro, 200 de lei, precum şi un telefon mobil şi o cartelă SIM.

Ulterior, ofiţerii antidrog şi procurorii au continuat cercetările, ocazie cu care i-au prins în flagrant delict, tot în aprilie, în timp ce se deplasau cu un autoturism al lui Robert B., pe autostrada Bucureşti - Piteşti, pe Ionuţ C. şi Cristina N.. Tinerii - agent de vânzări şi, respectiv, studentă în anul II la Academia de Studii Economice din Bucureşti - sunt suspectaţi că, în noaptea de 2 spre 3 aprilie, au mers cu Robert B. în Timişoara, pentru a prelua drogurile. Autoturismul în care se aflau cei doi, în valoare de 40.000 de euro, a fost ridicat pentru cercetări.

Procurorii au dispus reţinerea lui Robert B. şi a lui Viorel R., ceilalţi doi tineri fiind cercetaţi în stare de libertate.

Ancheta privind acest caz este în plină desfăşurare, la aceasta colaborând şi autorităţile din Olanda, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Poliţiştii speră şi prindă şi alţi membri importanţi ai reţelei, ducând la anihilarea acesteia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctoranzi şi studenţi români, cercetaţi pentru trafic de droguri pe ruta Olanda-România.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doctoranzi şi studenţi români, cercetaţi pentru trafic de droguri pe ruta Olanda-România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei