Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2011 - Anul XVI, nr. 150 (4748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prahova: Recompensă de 3.000 euro pentru cel ce va ajuta la prinderea unui bărbat ce a violat o fetiţă

Poliţia Prahova a anunţat, luni, că, în colaborare au asociaţii ale poliţiştilor şi autorităţi locale, oferă 3.000 de euro recompensă persoanei care va da indicii ce vor duce la prinderea unui bărbat care a violat o fetiţă în apartamentul în care acesta locuieşte, în cartierul Malu Roşu din Ploieşti.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Bogdan Despescu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că Poliţia Prahova oferă recompensă celui care va ajuta la identificarea şi prinderea unui bărbat care în 9 iunie a violat o fetiţă de zece ani în apartamentul în care aceasta locuieşte cu familia, în Ploieşti.

Despescu a precizat că cea mai mare parte a acestei recompense este pusă la dispoziţie de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Biroul Teritorial Ploieşti şi că la recompensă contribuie Asociaţia Poliţiştilor Prahoveni, prefectul de Prahova, Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici şi deputatul de Prahova Marian Săniuţă.

Poliţia Prahova a dat publicităţii, luni, un al treilea portret robot al persoanei căutate după ce în data de 9 iunie a urmărit o fetiţă de zece ani care ieşea de la şcoală, a intrat peste ea în apartament, a sedat-o şi a violat-o. Portretul robot este făcut în baza informaţiilor primite de la victimă.

Anterior, Poliţia Prahova a făcute publice alte două portrete robot, realizate pe baza mărturiilor altor două fetiţe care au fost atacate de către un bărbat tot în momentul în care intrau în apartamentele în care locuiesc, tot în cartierul Malu Roşu din Ploieşti. Ambele fete au scăpat fără a fi violate, pentru că agresorul s-a speriat şi şi-a abandonat victimele în momentul în care în casă a sunat telefonul.

Una dintre fetiţe a fost atacată în 1 iunie 2009, fapta nefiind reclamată la Poliţie. În cazul celeilalte fetiţe care a fost atacată, sedată, dar nu a fost violată, fapta s-a petrecut şi a fost reclamată încă din luna mai a anului trecut, dar la acel moment Poliţia nu a făcut public cazul şi nici nu a dat publicităţii vreun portret robot.

Şeful Poliţiei Prahova a declarat, luni, că în cadrul anchetei poliţiştii merg pe ipoteza că în toate cele trei cazuri agresorul este acelaşi.

Despescu a mai spus că până acum 130 de suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei, amprentaţi, fotografiaţi şi prezentaţi pentru recunoaştere, însă niciunul nu este cel căutat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prahova: Recompensă de 3.000 euro pentru cel ce va ajuta la prinderea unui bărbat ce a violat o fetiţă.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prahova: Recompensă de 3.000 euro pentru cel ce va ajuta la prinderea unui bărbat ce a violat o fetiţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei