Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 feb 2011 - Anul XVI, nr. 46 (4644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cei 32 de poliţişti de frontieră de la Albiţa arestaţi pentru luare de mită, suspendaţi din funcţii

 

Cei 32 de poliţişti de frontieră de la Vama Albiţa arestaţi preventiv sub acuzaţia de pentru luare de mită în formă continuată şi sprijinire a unui grup infracţional organizat vor fi suspendaţi din funcţii până la definitivarea proceselor, a anunţat, ieri, conducerea Poliţiei de Frontieră Vaslui.

În baza comunicării oficiale care urmează să fie transmisă de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui îi va suspenda din activitate pe cei 32 de poliţişti aflaţi în arest preventiv pentru 29 de zile şi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi 21 de poliţişti de frontieră cercetaţi în cazul Albiţa, aceştia vor fi puşi la dispoziţia inspectorului şef al IJPF Vaslui, urmând să aibă alte atribuţii decât cele pe care le-au avut până acum, respectiv controlori vamali.

"Aşteptăm comunicarea oficială de la DNA prin care să fim informaţi cu privire la cei 32 de angajaţi ai IJPF Vaslui, informare în baza căreia se va putea lua măsura suspendării din funcţie. Ceilalţi 21 de poliţişti de frontieră au obligaţia de a se prezenta la serviciu, unde vor avea doar activităţi administrative. Desigur, armamentul le-a fost retras şi nu vor mai merge în misiuni şi nici nu vor mai avea activităţi de control în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui, Irina Mirică.

Potrivit sursei citate, o parte dintre poliţiştii de frontieră vasluieni cercetaţi în stare de libertate şi-au luat deja concedii medicale sau de odihnă pentru perioada imediat următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei 32 de poliţişti de frontieră de la Albiţa arestaţi pentru luare de mită, suspendaţi din funcţii.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei 32 de poliţişti de frontieră de la Albiţa arestaţi pentru luare de mită, suspendaţi din funcţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei