Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 feb 2011 - Anul XVI, nr. 30 (4628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Blaga, întrebat dacă vor fi şi alte cazuri ca la Siret: Garantat da, dar nu pot să vă spun mai multe

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că "garantat" vor fi şi alte cazuri asemănătoare celui de la Vama Siret, precizând că nu poate spune mai mult, ca fost şef al MAI.

"Dumneavoastră credeţi că aceste lucruri au fost începute acum, ca să dăm bine la Schengen. Nu pot să vă spun mai mult, că am fost ministru de Interne. Dar vă spun un singur lucru: dacă unii spun că au fost supravegheaţi din septembrie, câteva luni durează legendarea unei astfel de acţiuni, deci au început cu multe luni înainte de septembrie. Şi o să mai vedeţi. Deci lucrurile astea nu se întâmplă pur şi simplu de pe o zi pe alta, pentru că, vă daţi seama, prinzi numai peştişorii dacă te arunci" a spus Blaga.

 

„România stă foarte bine”

Întrebat dacă este posibil să apară şi alte astfel de cazuri, precum cel de la Vama Siret, Vasile Blaga a răspuns: "Garantat da". Liderul PDL le-a spus jurnaliştilor că mai mult nu poate spune.

Referindu-se la aderarea României la Schengen, Vasile Blaga a spus că ţara "stă bine" din acest punct de vedere şi trebuie să aibă un tratament egal cu al celorlalte state. "România, din acest punct de vedere, stă foarte bine. Vă spun asta pentru că avem tehnică de ultimă oră care funcţionează. După ce noi am fost evaluaţi pe diferite frontiere, precum cea maritimă, am fost consideraţi ţară de bună practică pentru celelalte. Asta înseamnă că aveam cel mai bun performant sistem al momentului de la Marea Neagră", a afirmat Blaga.

Fostul ministru de Interne a spus că statele care acum încearcă să dea lecţii au căzut la reevaluările Schengen pe diferite frontiere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga, întrebat dacă vor fi şi alte cazuri ca la Siret: Garantat da, dar nu pot să vă spun mai multe.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga, întrebat dacă vor fi şi alte cazuri ca la Siret: Garantat da, dar nu pot să vă spun mai multe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei