Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veşti bune

Şerban Huidu, stabilizat, după ce-a suferit un accident grav la schi în Austria

Starea realizatorului TV Şerban Huidu este stabilă, el urmând să fie scos treptat din coma indusă, au declarat, ieri, medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde acesta este internat.

Conform medicului Erich Schumtzhard, ieri dimineaţă, la 11.30, Huidu a fost supus unei tomografii computerizate, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene.

Conform medicilor, Şerban Huidu va fi detubat, iar astăzi ar putea fi treaz.

Medicii nu au observat alte complicaţii, spunând că starea lui este în continuare stabilă. Ei au precizat că Huidu trebuie ţinut în continuare sub observaţie.

Pe de altă parte, medicii au precizat că, după ultimele analize nu au fost nevoiţi să scadă presiunea craniană, aceasta rămânând constantă.

"Nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale. Şansele să fie bine sunt foarte mari. Vom vedea mâine (astăzi, n.r.)", a mai precizat medicul Schumtzhard.

Conform medicilor, refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă personalul medical s-a declarat optimist.

De asemenea, medicii au precizat că datorită faptului că purta o cască de protecţie, nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală. Ei au spus că în cădere, Huidu nu a lovit alte persoane.

După ce vor fi făcute analizele neurologice se va putea decide, împreună cu familia lui Şerban Huidu, dacă acesta va fi luat acasă sau va rămâne sub supravegherea medicilor de la spitalul din Innsbruck. Medicii recomandă ca Huidu să mai rămână spitalizat câteva zile, apoi va putea fi transportat unde va decide familia.

 

Transportat la spital cu elicopterul

Medicul a precizat că Şerban Huidu a fost adus cu un elicopter, în stare de comă, el fiind intubat în această stare.

"În data de 29.12.2010, la ora 13.45, un cetăţean român în vârstă de 34 de ani a coborât pista Familienabfahrt din staţiunea Patscherkofel, comuna Patsch, purtând o cască de protecţie. Pe porţiunea numită Nassengraben, şi-a agăţat un ski şi s-a prăbuşit în partea stângă a direcţiei de mers, circa 10 metri printre copaci în pădure. În cădere, s-a accidentat extrem de grav la cap. Românului i s-au acordat îngrijiri din partea salvamontiştilor de pe pârtie până la sosirea elicopterului de salvare C1. În cele din urmă a fost recuperat cu ajutorul unei funii de 40 de metri şi transportat cu elicopterul la clinica din Innsbruck", se arată într-un comunicat al Poliţiei din Tirol.

Potrivit site-ului TT.com, Şerban Huidu a căzut aproximativ trei metri printre copacii de lângă pârtia de schi. De asemenea, conform sursei citate Huidu purta o cască. Site-ul mai notează că Huidu a fost preluat de salvamontişti, fiind apoi transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck cu un elicopter. Huidu ar fi încercat să evite un grup de copii, a pierdut controlul schiurilor şi s-a izbit frontal de un copac. În urma impactului a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

 

Mihai Găinuşă: Huidu o să scape; mă îngrijorează ce o să fie după

Mihai Găinuşă, colegul realizatorului de televiziune Şerban Huidu, care a suferit, miercuri, un accident în Austria pe pârtia de schi, a declarat pentru Gândul că Huidu "o să scape" după acest accident, dar este îngrijorat în legătură cu ce se va întâmpla după aceea.

Conform Gândul, Mihai Găinuşă a plecat ieri dimineaţă la Innsbruck pentru a fi alături de familia prietenului său.

Găinuşă spune că Huidu "o să scape" şi susţine că "norocul lui este că a avut cască". Realizatorul tv nu ştie cum de i s-a putut întâmpla lui Huidu aşa ceva, mai ales că "este un schior foarte bun".

Îngrijorarea lui Găinuşă este legată de evoluţia ulterioară a stării de sănătate a colegului său: "mă îngrijorează ce o să fie după", spune realizatorul TV.

 

FC Universitatea Craiova este alături de Şerban Huidu

FC Universitatea Craiova este alături de realizatorul TV Şerban Huidu, care a suferit, miercuri, un accident în Austria pe pârtia de schi, se arată pe site-ul grupării din Bănie.

În mesajul publicat pe site-ul clubului, intitulat "Alături de Şerban Huidu", realizatorul TV este descris drept "un mare fan al Universităţii Craiova".

De asemenea, pe site-ul de socializare Facebook au fost create două pagini de susţinere a realizatorului de televiziune: "Alături de Şerban Huidu" şi "Să îl Susţinem pe Şerban Huidu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şerban Huidu, stabilizat, după ce-a suferit un accident grav la schi în Austria.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Şerban Huidu, stabilizat, după ce-a suferit un accident grav la schi în Austria3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei